Готвачите разчитат на Dickson Farms

Готвачите разчитат на Dickson Farms
Готвачите разчитат на Dickson Farms
Anonim

Double H Farms в Диксън, Тенеси. е пионер в една от най-горещите хранителни тенденции за 2014 г.

фермерски пресни плодове и зеленчуци
фермерски пресни плодове и зеленчуци

Grow your own придоби съвсем ново значение в света на ресторантьорството и готвач от Нешвил, Тенеси е водещ на една от най-горещите хранителни тенденции за 2014 г.

Тайлър Браун, главен готвач на прочутия Capitol Grille в петзвездния хотел Hermitage, създаде Double H Farms в Диксън, Тенеси през 2012 г., където отглежда говеда, за да доставя говеждо месо на ресторанта. Преди Hermitage да закупи имота Double H с площ от 225 акра, Браун започва да отглежда зеленчуци за ресторанта на земя във ферма Glen Leven, която е част от Tennessee Land Trust. Чрез сътрудничеството с Глен Левен, Браун засажда и отглежда зеленчуци, включително наследствени сортове от 19-ти век, които той и неговият персонал берат, приготвят и сервират на клиентите често в същия ден. В момента Capitol Grille обработва два акра в Glen Leven с площ от 65 акра.

Междувременно Double H Farms създава Brown и Capitol Grille като пионери в отглеждането на собствено говеждо месо. Стадото Double H, смесица от червен поул и късорог галвей, наброява повече от 100. Браун работи за създаването на устойчив етикет за малко говеждо месо за менюто на Capitol Grille и за продажба на регионални ресторанти. Той очаква Double H да осигури цялото говеждо месо за ресторанта след около три години и фермата вече доставя говеждо месо на някои други известни ресторанти в Нешвил, включително Husk и City House.

Визията на Браун за Double H Farms надхвърля говеждото и зеленчуците. Той планира овощна градина, лозе, мелница и, може би, дестилерия.

Популярна тема