Глазгоу, KY Преглед на храните

Съдържание:

Глазгоу, KY Преглед на храните
Глазгоу, KY Преглед на храните
Anonim

Независимо от вашия бюджет или вкус, човек може да намери вкусна храна в Глазгоу на разумна цена.

Образ
Образ

В допълнение към популярни вериги ресторанти, Глазгоу има колекция от местни, независими заведения.

Бистро и кетъринг на Micqueal

Собственикът Майкъл Матюс е бил в хранително-вкусовата промишленост повече от 20 години, преди да реши да „направи нещо собствено“и да отвори Micqueal's през юни 2013 г. „Обичам да давам на клиентите нещо, което имат никога преди – нещо, което веригите не могат да предложат“, казва 13-годишният жител на Глазгоу, който описва своя ресторант като „уникален за района на Глазгоу. Най-продаваният артикул от менюто е печеният сандвич с пуешко месо, който се предлага с бекон, авокадо, бри и портокалов праскова. Салатата с пиле и бри и пълнените гъби портабела също са популярни.

Селското готвене на Ани

Annie’s Country Cooking е любимото място в Глазгоу за удобни храни като пържено пиле, рулет и картофено пюре. Въпреки че ресторантът е отворен едва от 2010 г., съсобственикът Даяна „Ани“Роулет може да се похвали с десетилетия опит в готвенето за голямото си семейство.

Plum Yum замразено кисело мляко

Plum Yum Frozen Yogurt е семеен и управляван магазин за кисело мляко, който позволява на клиентите да създават свои собствени нискомаслени или безмаслени меки десерти. Започнете с един от повече от три дузини вкуса на кисело мляко (включително ключов лайм, шоколадова мента, тиквен пай и чийзкейк) и след това изберете измежду повече от 30 топинга. Магазинът включва и кафене, което предлага продукти за закуска, както и сандвичи, опаковки и салати.

Малко вкус на Тексас

A Little Taste of Texas е уютен малък стекхаус на Южен Бродуей, който печели възторжени отзиви както за храната, така и за атмосферата. Предястията включват пържено сирене, пържени гъби и пържени кисели краставички, но салатата и пържолите – особено рибай и филе миньон – карат клиентите да се връщат отново и отново.

Популярна тема