Ресторанти във Виксбърг, MS

Съдържание:

Ресторанти във Виксбърг, MS
Ресторанти във Виксбърг, MS
Anonim

Виксбърг, MS, ресторантите са пропити с история и южняшко гостоприемство.

Местен вкус
Местен вкус

Във Виксбърг както храната, така и историята са богати и всичко идва с щедра порция южняшко гостоприемство.

Старият град Виксбърг

След обширен проект за ремоделиране, ресторант Walnut Hills на Joyce Clingan може да се похвали с нова кухня, но нищо друго не се е променило в това популярно заведение на Adams Street, където главният готвач Herdcine Williams и нейният екип от „добрите стари модни южни готвачи и сервизи” предлагат традиционна кухня от южните плантации. Пърженото пиле на Miss Herdcine с лют червен пипер е най-известното ястие, но нейните домашно приготвени бисквити и царевичен хляб, да не говорим за тортите и пайовете на Clingan, са другите специалитети, които карат клиентите да се връщат за още.

Café Anchuca, в Anchuca Mansion and Inn, предвоенен дом, превърнат в нощувка и закуска, сервира тапас и вечеря от понеделник до събота и късна закуска в неделя. Посетителите оценяват впечатляващия екстериор с колони и елегантно декорирания интериор на имението толкова, колкото се наслаждават на скариди и зърна, креолски семплер и хлебен пудинг Anchuca, последният един от двата домашни специалитета.

Rusty’s, ROCA

Още един любим местен ресторант е Rusty’s Riverfront Grill на историческата улица Washington Street, на една пресечка от стенописите Riverfront и на две пресечки от Old Courthouse Museum. Сервирайки морски дарове, салати, пиле и пържола, Rusty’s е отворен от вторник до събота за обяд и вечеря и е почитан със своите po’boys и сладкиши от раци.

ROCA Restaurant & Bar представлява сливането на южняшка душевна храна с класически френско-италиански ястия. Посетете за обяд, вечеря или неделен брънч и опитайте пицата с раци или пикантната паста с раци, за да назовем само две отличителни опции в менюто за вечеря.

Барбекю, сом и други

Създаден през 1960 г. на брега на могъщия Мисисипи, Goldie's Trail Bar-B-Que се гордее с бавно приготвяне на „истинско месо от бар-б-ке“, след което намазва тези меса в гъста, сос в стил Тексас, който напомня корените на основателя Гола Маршал, родом от Мисури, който се е научил да готви барбекю в Арканзас.

Семейният ресторант Rowdy's сервира Vicksburg от 1933 г. и остава най-известен със своя сом и ежедневните си „Побързайте обеди“, които включват предястие, две страни, царевичен хляб, десерт и чай или кафе, всичко това за под десет долара.

Накрая, но не на последно място, Billy's Italian Restaurant е старомодно малко заведение за хранене, разположено в търговския център Vicksburg Factory Outlet, което има репутация на изключително приятелско обслужване и вкусна пица в стил Ню Йорк.

Популярна тема