Училища, колежи и университети в Рочестър, Минесота

Съдържание:

Училища, колежи и университети в Рочестър, Минесота
Училища, колежи и университети в Рочестър, Минесота
Anonim

Високите образователни очаквания на Рочестър произтичат от работата на отдадена общност

Университет на Минесота Рочестър в Рочестър, MN
Университет на Минесота Рочестър в Рочестър, MN

Високите образователни очаквания на Рочестър произтичат от работата на отдадена общност, казва председателят на училищния съвет Гари Смит, който се доверява на същите институции тук, за да образоват внуците му, както са направили с неговите собствени деца.

„Едно от нещата, които правят Рочестър наистина уникален, е нашата култура на сътрудничество, особено в образованието“, казва той. „Силата на дистрикта е, че всички – ученици, учители, администратори, бизнеси и общността – се въртят около нашата мисия. Ние ценим общественото образование.“

K-12 държавни училища

Това започва с изключителната градска програма K-12 в разнообразен квартал, който обслужва повече от 16 000 ученици. Смит повтаря необходимостта да служи на всички ученици, като се увери, че при насочването на децата от точка А до точка Б по конкретен предмет, те признават, че „не всички ученици започват от А, а много продължават до точка В и след това.“

Дистриктът започна целодневна детска градина през 2014 г. Освен това е посветен на създаването на учебна среда, която предоставя индивидуална технология за всички ученици за компютърно обучение 1:1. Въпреки че нивата на успеваемост в областта вече са високи, като 80 процента от децата продължават към някаква форма на след средно образование, „не можем да си позволим някой да пропадне през пукнатините“, казва Смит.

CTECH

За тази цел градът започна проектирането на CTECH (Career Technical Education Center at Heintz), изключително иновативен център в кампуса на Rochester Community и Technical College, предназначен да обединява образователните и бизнес общности. CTECH ще предостави практически възможности за професионално и кариерно обучение, за да подготви студентите за след средно образование, както и обучение за работните нужди на местната бизнес общност.

Колежи и университети

Rochester Community and Technical College споделя своя кампус с клон на Winona State University в University Center Rochester, преди това дом на Университета на Минесота Рочестър (UMR). UMR наскоро създаде отделен кампус в центъра на града близо до клиниката Mayo. Медицинското училище Mayo предлага и медицински програми за обучение и изследвания.

Частните училища в района включват Crossroads College и клонове на Augsburg College, College of St. Scholastica в новия BioBusiness Center в Минесота, университета Cardinal Stritch и университета St. Mary’s в Минесота. Училището по бизнес в Минесота също има кампус в Рочестър.

Популярна тема