Големите университети във Филаделфия разширяват академичните възможности

Съдържание:

Големите университети във Филаделфия разширяват академичните възможности
Големите университети във Филаделфия разширяват академичните възможности
Anonim

Повече от 35 процента от населението на Голяма Филаделфия на 25 и повече години има бакалавърска степен или по-висока, в сравнение със средната стойност за САЩ от 28 процента, а 13 процента имат висши степени, в сравнение със средната стойност за САЩ от 10 процент.

Образ
Образ

Голяма Филаделфия притежава интелигентността, изпреварвайки средното за страната като процент от населението на възраст над 25 години с бакалавърска и висша степен.

Повече от 35 процента от населението на региона на 25 и повече години има бакалавърска степен или по-висока, в сравнение със средното за САЩ от 28 процента, а 13 процента имат висши степени, в сравнение със средното за САЩ от 10 процент.

Освен това близо 60 процента от възпитаниците на 100-те колежа и университета в Голяма Филаделфия остават в региона поне една година след дипломирането си. Колежите и университетите в региона получават редовно признание в национални класации, като Wharton School на Университета на Пенсилвания, което е класирано сред трите най-добри бизнес училища в нацията за 2014 г. от U. S. News & World Report.

Връзка с бизнеса

В Rutgers University-Camden много завършили отиват да работят в компании с дейност в региона като PricewaterhouseCoopers, Lockheed Martin, Comcast и системите за здравеопазване Cooper и Virtua. Разрастващите се научни програми на университета са осигурили висшисти за огромната фармацевтична и научна индустрия в региона.

„Нашият университет има добри отношения с бизнеса в региона, започвайки със стажове, които предлагаме в партньорство с много компании,“казва Уендъл Причет, президент на Rutgers University-Camden.

Pritchett казва, че Rutgers-Camden има разрастващо се бизнес училище и е основало училище за медицински сестри преди две години, което вече е удвоило размера си за записване на студенти.

„Също така имаме силна програма за предприемачество и технологичен център в кампуса, заедно с Център за развитие на малък бизнес“, казва той. „Ако получите диплома от Rutgers University-Camden, имате отлични шансове да получите добра работа в топ кариера – и се надяваме да останете в района на Голяма Филаделфия.“

Research Search

Системата за висше образование на Голяма Филаделфия включва колежи и университети с глобална репутация и глобален обхват, привличащи не само висококвалифицирани студенти, но и високо ценени преподаватели, изследователи и администратори.

Членовете на факултета и администрацията в Университета на Делауеър са ангажирани с научни изследвания повече от 70 години, като първо си партнират с DuPont, за да помогнат за изграждането на университетската програма по химическо инженерство. Днес университетът привлича около 140 милиона долара годишно финансиране за научни изследвания, а през последната фискална година UD осигури 588 нови награди в подкрепа на изследванията, много от които дойдоха под формата на безвъзмездни средства от федерални агенции като Националните здравни институти.

„Изследванията на UD доведоха до значително икономическо развитие и успешни спиноф компании“, казва Доменико Грасо, ректор на Университета на Делауеър. „Една такава компания, която започна в нашия електротехнически и компютърен инженерен отдел, се наричаше FingerWorks, която разработи технологията за сензорен екран, използвана в смартфони и таблети. Технологията FingerWorks в крайна сметка беше продадена на Apple.”

Лидерството има значение

В университета Drexel професорите си партнират с Детската болница във Филаделфия и Еврейския университет в Йерусалим, за да се съсредоточат върху педиатричните изследвания, които ще придвижат по-бързо педиатричната медицина от лабораторията до леглото. Сътрудничеството започна през януари 2014 г., когато представители на Drexel, Children's Hospital и Hebrew University се срещнаха във Филаделфия, за да разработят съвместни проекти и предложения, и приветстваха заинтересованите финансиращи да научат за потенциала за открития с това партньорство между двете забележителни институции във Филаделфия и Израел- базиран университет.

В Widener University в Честър, Пенсилвания, през 2013 г. беше открита нова Freedom Hall, в която се помещават комуникационни изследвания, информатика и изследователски програми по компютърни науки.

„Повечето от нашите възпитаници на Widener идват от района, остават тук за образованието си, след това си намират работа и допринасят за общностите в региона на Филаделфия,“казва Дан Хенсън, директор по връзки с обществеността на университета Widener.

Hanson казва, че за есенния семестър на 2013 г. Widener е привлякъл най-големия си клас за първокурсници.

„Преди няколко години открихме Oskin Leadership Institute в кампуса, за да включим обучението по лидерство в много от нашите учебни програми“, казва той.„В резултат на това Widener сега подкрепя годишна програма за награди за лидерство в гимназията съвместно с NBC TV 10 във Филаделфия, за да идентифицира добри лидери в гимназиите във Филаделфия и да им предложи стипендии.“

Популярна тема