Пристанищата в района на Филаделфия се справят с проекти за надграждане

Съдържание:

Пристанищата в района на Филаделфия се справят с проекти за надграждане
Пристанищата в района на Филаделфия се справят с проекти за надграждане
Anonim

Големи пристанища и интегрирана транспортна система в Голяма Филаделфия поддържат голяма логистична индустрия в региона.

Образ
Образ

Голяма Филаделфия е в него за дълги разстояния, предлагайки изключителна транспортна и логистична система, която интегрира нейните главни магистрали, летища, железопътни линии и пристанища.

Главните магистрали включват I-95, I-76, I-295, магистралата на Ню Джърси и магистралата на Пенсилвания, които заедно позволяват удобен достъп на камиони до основните пазари на Източното крайбрежие и Средния запад. В логистичния сектор на региона работят 180 000 души и включва дейности за компании като Burlington Coat Factory, DuPont, Sunoco, Sysco Food Systems, TJ Maxx и Wal-Mart.

Също така обслужващо региона е едно от най-големите летища в страната – международното летище Филаделфия – докато осем други международни летища са на 90 минути с кола. Железопътните превозвачи от ниво I Canadian Pacific, CSX и Norfolk Southern са ключови компоненти на транспортната инфраструктура.

Навлизане в дълбочина

Голяма Филаделфия също е подобрена от големи пристанищни съоръжения по поречието на река Делауеър, включително тези, управлявани от South Jersey Ports Corp., Diamond State Port Corp. и Регионалната пристанищна администрация на Филаделфия. И трите се подготвят за бъдещ растеж и разширяване чрез проекти като голямо драгиране на участък от река Делауеър, което ще удълбочи канала.

„Каналът се задълбочава от 40 на 45 фута, за да поеме евентуално по-големи кораби, идващи от Суецкия и Панамския канали, които се разширяват“, казва Шон Махоуни, маркетинг директор на Регионалната пристанищна администрация на Филаделфия.„В края на 2013 г. бяхме готови на 60 процента с проекта за удълбочаване на река Делауеър и очакваме начинанието да приключи до отварянето на разширения Панамски канал през 2016 г.“

Пристанището преживя четвъртата си поредна година на двуцифрен ръст на товарите през 2013 г. и все още има свободна земя за нови наематели, включително почти 300 акра в старата военноморска база на Филаделфия, която сега е собственост на пристанищните власти.

Започна строителството на логистичен комплекс от 120 акра, известен като Southport Marine, който се изгражда за обработка на контейнери и превоз на сухи насипни товари. Пътят за достъп до Саутпорт беше завършен в началото на 2014 г. и сега е в ход цялостното строителство. Тази конструкция включва инсталирането на шест крана с голям капацитет, както и две котвени места за по-големите кораби след Panamax, очаквани след разширяването на Панамския канал.

Направете голямо изпръскване

Също така играеща важна транспортна роля по поречието на река Делауеър е South Jersey Ports Corp., което се превърна в пристанище №1 в САЩ за обработка на вносни дървени продукти. Операцията в Камдън в Южен Джърси също обработва набор от стоманени продукти като рулонна стомана, плочи, валцдрат, конструкции и тръби. Сред основните му наематели са Camden Yards Steel и St. Lawrence Cement, както и Del Monte Fresh Fruit.

Другото ключово пристанище, обслужващо Голяма Филаделфия, е пристанището на Уилмингтън, което разполага с 308 акра земя при сливането на реките Кристина и Делауеър. Wilmington обработва 400 пристигащи кораба и 5 милиона тона товари годишно и разполага с 1 милион квадратни фута складово пространство – включително 800 000 квадратни фута, които са хладилни.

Основните му наематели включват Chiquita, Dole и Citrosuco, водещ световен производител на портокалов сок; както и Hoegh Autoliners, която транспортира нови и използвани американски автомобили до Близкия изток и Западна Африка; и AutoPort, който обработва превозни средства за задгранични пратки.

„Ние сме специализирани в автомобили, насипни продукти и хладилни нетрайни продукти и сме най-голямото пристанище за банани в Северна Америка и второто по големина в света“, казва Том Кийфър, Diamond State Port Corp./Port на Уилмингтън заместник изпълнителен директор. „Също така изнасяме много добитък, около 50 000 глави всяка година, предимно бременни юници Холщайн за страни като Русия, Турция и дори Ирак и Йордания.“

За фискалната 2012-2013 г. Кийфър казва, че пристанището на Уилмингтън е отговорно за 5200 работни места, 384 милиона долара бизнес приходи, 36 милиона долара щатски и регионални данъци и 360 милиона долара лични доходи.

Пристанището се обслужва от две железопътни линии от клас I и осигурява удобен достъп за шофьори на камиони, като се намира на около половин миля от I-495.

„Уилмингтън може да обслужва 200 милиона американски потребители с доставка през нощта с камиони“, казва Кийфър.

Популярна тема