Голяма Филаделфия култивира индустрия за здравословно производство на храни

Съдържание:

Голяма Филаделфия култивира индустрия за здравословно производство на храни
Голяма Филаделфия култивира индустрия за здравословно производство на храни
Anonim

Регионът на Голяма Филаделфия разполага с множество фирми за производство на храни, които доставят набор от продукти по целия свят.

Образ
Образ

Голяма Филаделфия има много неща, когато става дума за производство на храна.

Регионът е дом на набор от международно известни марки, както и отличителни местни ястия, които го правят специален в света на храните. Предимствата на по-голямата Филаделфия в транспортните активи и инфраструктурата спомагат за поддържането на важни точки за разпределение на храна.

Регионът се обслужва от отлична магистрална мрежа и с големите морски пристанища по река Делауеър, износът на храни е изобилен. Повече от 19 000 работници в региона са заети в хранително-вкусовата промишленост, третият по големина сегмент на заетост в производствения сектор на региона. Хранително-вкусовата промишленост в региона се обслужва добре от множество отлични колежи и университети, които осигуряват богат източник на квалифицирани служители и подкрепят хранително-вкусовата промишленост чрез революционни изследвания, техническа помощ и технологии.

Регионът има най-големите имена в храните

Регионът е дом на някои от най-големите производители на храни в света, включително Campbell Soup Co., Tastykake, Frankford Candy & Chocolate Co., J&J Snacks, Hatfield Quality Meats, Dietz & Watson и Amoroso Печене.

През своята 70-годишна история Herr Foods Inc., разположена западно от Филаделфия, се превърна в национален и международен продавач на закуски.

„Имаме директни, трудолюбиви хора, които са страхотни служители,“казва Ед Хер, президент на компанията.

Herr казва, че 100-те колежа и университета в региона предоставят огромен ресурс както за набиране, така и за обучение на служители. С достъп до U. S. 1 и Interstate 95 наблизо, компанията може лесно да доставя своите сурови продукти и закуски. Herr Foods доставя продукти до 47 щата и 40 държави по целия свят, а пристанищата във Филаделфия и Уилмингтън правят доставката по-бърза и лесна за тази компания и множество други.

Основаната в южната част на Ню Джърси, Clement Pappas & Co. е най-големият производител в страната на плодови сокове и плодови напитки с частни марки. Той доставя тези продукти на повечето големи супермаркети и търговци на дребно в цялата страна.

„Можехме да отидем навсякъде в страната,“казва Патриша Николино, старши вицепрезидент по маркетинга на Clement Pappas, който е базиран в Салем Каунти, Ню Джърси. „Имаме отлични колежи и университети, от които да черпим, и имаме чудесно разнообразна работна сила.“

Ниша за градска храна

Разположена в склад в квартал Кенсингтън във Филаделфия, който отдавна е известен със своите пивоварни корени, Philadelphia Brewing Co. произвежда едни от най-популярните микропивоварни в града.

„Можехме да построим пивоварна навсякъде, но искахме да сме в сърцето на града“, казва Нанси Бартън, която е съосновател на пивоварната със съпруга си. „Въпреки че сме в града, той е много достъпен за доставките, от които се нуждаем, и за доставка на нашата бира в целия регион.“

Пивоварната дори отглежда собствен хмел за една от своите сезонни бири и също така използва хмел от други производители на хмел в региона.

Традицията на Филаделфия като културен тенджера спомогна за овкусяването на производството на храни. Замразените храни на Leonetti, създателят на стромболите и популярен производител на калцони и запазената марка на града пържоли със сирене, управлява изключително успешен бизнес в югозападна Филаделфия, където са основани и все още работят много хранителни компании. Известните храни на компанията могат да бъдат намерени в повече от 12 500 супермаркета и търговци на дребно в цялата страна.

„Ние бяхме лобирани от редица други щати да се преместим там, но ние имаме служители, които лесно могат да стигнат дотук и искат да работят тук повече от където и да било“, казва Робърт Ипасо, изпълнителен директор на Леонети.

Трамваите и автобусите спират пред техния завод, който включва второ и трето поколение семейства, които работят там.

„Ние развихме голямо наследство тук, което не можахме да постигнем никъде другаде“, казва Ипасо.

Популярна тема