Усъвършенстваното производство се развива в Голяма Филаделфия

Съдържание:

Усъвършенстваното производство се развива в Голяма Филаделфия
Усъвършенстваното производство се развива в Голяма Филаделфия
Anonim

Усъвършенстваното производство в Голяма Филаделфия обхваща гамата от играчки до военни самолети, всичко това е възможно със стабилна транспортна система и технически подкована работна сила.

Образ
Образ

От хеликоптери, които можете да държите в ръката си, до хеликоптери, които носят войници в битка, Голяма Филаделфия е дом на редица технологично напреднали производства.

Коптерите с размер на длан са предоставени от K’NEX Brands, производители на единствената произведена в САЩ строителна играчка. Птиците в реален размер идват от Boeing и AgustaWestland, като и двете имат производствени съоръжения в региона.

Малки и големи производители се възползват от всичко, което регионът може да предложи. Базираният във Филаделфия Delaware Valley Industrial Resource Center предоставя набор от услуги, включително обучение и консултации за подпомагане на малки и средни производители в региона.

„DVIRC се ангажира да предостави на лидерите в производството на САЩ необходимите ресурси, за да се конкурират и да растат“, казва Марк Басла, вицепрезидент на DVIRC, маркетинг и бизнес развитие. „Нашата визия е да видим нашия регион да се превърне в международно признат лидер в конкурентоспособността на производството.“

Полет високо

Напредналият производствен сектор в региона е колкото широк, толкова и дълбок, с големи клъстери в космическата промишленост, фармацевтичното производство, медицинските инструменти, химикалите, пластмасите и петрола, навигационните системи и производството на храни с добавена стойност.

Някои от най-големите производители в света работят в региона, включително Lockheed Martin, DuPont, WL Gore и Siemens Medical. Като цяло около 65 000 души работят в напредналия производствен сектор на региона, който се възползва от висококвалифицирана и образована работна сила и задълбочен научен и технически опит.

Военните изпълнители са ключова част от производствената база на региона.

Boeing получи договор на стойност 4 милиарда долара за доставка на 177 хеликоптера CH-47H Chinook за армията на САЩ. Хеликоптерите за тежък товар с тандемни ротори се произвеждат във фабриката на Boeing в окръг Делауеър, Пенсилвания. Компанията също произвежда V-22 Osprey в същата фабрика.

Допълнителни хеликоптери ще бъдат произведени в завода AgustaWestland в североизточна Филаделфия, който прави новите AW169 и популярните хеликоптери AW139, много от които се изнасят. Съоръжението също така извършва дейности по поддръжка и персонализиране за оператори на хеликоптери.

Главният изпълнителен директор на AgustaWestland Филаделфия Уилям Хънт казва, че растежът на бизнеса с услуги на компанията, в допълнение към новата производствена линия, ще осигури и създаде работни места в града.

Като доставчик на военни изпълнители като Boeing, Ehmke Manufacturing произвежда високоефективни тъкани, използвани в авиационни и наземни оръжейни системи и униформи. Тъканите, произведени от Ehmke, сертифицирана по ISO 9001 компания, предпазват самолетните двигатели от повреда на земята, предпазват бордовото оборудване и ремъка за хора и товари.

Да направим впечатление

Christini Technologies е друга компания в региона, която прави бизнес с правителството. След няколко години на развитие, включително финансиране за стартиране от Ben Franklin Technology Partners и местни инвеститори, основателят и президент Стив Кристини пусна своята технология за задвижване на всички колела за велосипеди на потребителския пазар през 2001 г. По-късно той адаптира задвижването на всички колела система за мотоциклети. Тези навсякъде машини са приети от Граничния патрул на САЩ и военните, както и се представят добре в офроуд състезания.

Интегрираната транспортна инфраструктура на региона, включително трио от големи пристанища, играе важна роля за ефективното движение на материали и продукти.

„Логистиката е най-скъпата част от това, което правим, така че е важно да се справим с това“, казва Кристини.

Транспортът изигра основна роля в локализирането на производството за частните марки K’NEX. Години наред производствената линия на компанията се простира от Филаделфия до Китай и обратно. През 2009 г. компанията започва консолидиране на производството в Голяма Филаделфия. Сега K’NEX произвежда около 95 процента от своите пластмасови строителни играчки в завода си в Хатфийлд и използва други фабрики в региона за комплекти и печат. Всъщност компанията има планове да продава играчки в Китай.

„От гледна точка на инфраструктурата харесваме този регион, защото е лесно да се превозва с железопътен транспорт, море и камиони, тъй като е на коридор I-95,“казва главният изпълнителен директор Майкъл Аратен. „Ние доставяме продукти за играчки и продукти, които не са играчки, на национално и международно ниво и това, че сме тук, ни позволява да имаме глобален отпечатък.“

Популярна тема