RJMetrics избира Филаделфия

Съдържание:

RJMetrics избира Филаделфия
RJMetrics избира Филаделфия
Anonim

RJMetrics, който помага на онлайн търговците на дребно да анализират данни, стартира в Голяма Филаделфия, защото разходите бяха по-ниски от Ню Йорк или Силиконовата долина, където са базирани повечето от конкурентите му.

Образ
Образ

Робърт Мур, главен изпълнителен директор и съосновател на RJMetrics, израства на 20 минути извън Филаделфия, завършва Принстън и работи във фирма за рисков капитал в Манхатън. Но той се премести у дома, за да създаде собствена компания. Ето защо.

Как местоположението влияе върху печалбата ви?

Повечето компании, които правят това, което правим ние, са базирани извън Силиконовата долина. Наемът им е поне двоен, а постоянните разходи са по-високи. Ние се възползваме от всички тези ефективности и можем да бъдем конкурентоспособни.

Къде намирате таланта, от който се нуждае RJMetrics?

Повечето от нашите служители са местни. Има огромно количество таланти, които излизат от университетите – много развълнувани завършили колеж, които искат да работят за компания на ранен етап. Успяхме да се възползваме от това. От нашите около 40 членове на екипа, петима бяха наети извън региона.

Трудна ли е продажбата на Голяма Филаделфия за кандидатите за работа?

Кандидатите извън района са много приятно изненадани от комбинацията от ресурси на големия град и достъпността на малкия град. След като хората прекарват времето си тук, това не е проблем. Градът резонира наистина добре с нашия екип и повечето хора са се влюбили във Филаделфия.

Как задържате служителите на този конкурентен пазар за технически таланти?

Ние работим усилено, за да създадем страхотна култура и да се уверим, че хората, които наемаме, са подходящи. Наблягаме на здравето на служителите и всеки има бюро, което му позволява да работи изправен или седнал. Искаме нашите хора да работят здраво, но и да се забавляват. Масата в конферентната зала е маса за пинг-понг; имаме маса за джаги, дартс и стая за дрямка. И две местни наливни бири в хладилника.

Популярна тема