Преглед на здравеопазването в Тонаванда, Ню Йорк

Съдържание:

Преглед на здравеопазването в Тонаванда, Ню Йорк
Преглед на здравеопазването в Тонаванда, Ню Йорк
Anonim
Институт за рак на Розуел Парк в Бъфало, Ню Йорк
Институт за рак на Розуел Парк в Бъфало, Ню Йорк

От семейната медицина до грижите за рак и акушерството до педиатрията, удобните възможности за качествено медицинско лечение са достъпни за всички жители на района.

DeGraff Memorial Hospital

Разположена на границата на окръзите Ери и Ниагара само на пет мили от Бъфало, болница DeGraff Memorial (основана през 1914 г.) предоставя пълен спектър от медицински услуги за пациенти с широк спектър от болнични и амбулаторни нужди. Като част от здравната система Kaleida (най-големият доставчик на здравни услуги в западен Ню Йорк), хирургическите специалности на DeGraff включват гастроентерология, ортопедия и урология.

River Road Primary Care Center

През 2012 г. Мемориалният медицински център на Ниагара Фолс формулира план за възстановяване на център за първична медицинска помощ на River Road и жителите на Северна Тонаванда сега се възползват от предимствата. Обслужвайки повече от 600 пациенти, заведението има девет души персонал и предлага достъп както до специалисти по семейна медицина, така и до услуги за лабораторно събиране, запълвайки временната празнина в обект, който има дълга история в предоставянето на първична медицинска помощ.

Женска и детска болница в Бъфало

Здравно заведение в Калейда и учебна болница за Училището по медицина и биомедицински науки на SUNY Buffalo, Женската и детска болница в Бъфало (WCHOB) предоставя цялостна и най-съвременна педиатрична, неонатална, перинатална и акушерски услуги. Заведението може да поеме 160 деца и 40 възрастни родилки и приема близо 28 000 души всяка година. Наскоро реновираното и разширено отделение за интензивно лечение на новородени е само една от причините WCHOB да бъде включен в U. Изданието на S. News and World Report за 2013-14 г. за най-добрите детски болници, класирано сред 50-те най-добри детски болници по неврология и неврохирургия.

Roswell Park Cancer Institute

Roswell Park Cancer Institute (RPCI), в центъра на Бъфало, се помещава в 16 сгради, разположени на 29 акра с 2 милиона квадратни фута площ и включва болница със 133 легла и център за диагностика и лечение с 12 мултидисциплинарни клиники и шест големи изследователски сгради. Това е единственото съоръжение в северната част на щата Ню Йорк, което притежава обозначението на Националния онкологичен институт за „Комплексен онкологичен център“и един от само 41 такива центъра в САЩ

През последното десетилетие RPCI (оценка 1898 г.) добави повече от 1000 работни места, като разработи едно от първите болнични съоръжения, посветени на Фаза I изследвания на рака. RPCI също е пионер в работата в областта на хирургическата роботика, изследванията на витамин D, имунотерапията и ваксинотерапията. Болницата – класирана сред най-добрите онкологични болници в страната от U. S. News & World Report – приема повече от 5300 пациенти годишно и има повече от 31 000 пациенти под активно лечение.

Популярна тема