Ниагара център за катерене в Тонаванда, Ню Йорк

Ниагара център за катерене в Тонаванда, Ню Йорк
Ниагара център за катерене в Тонаванда, Ню Йорк
Anonim

Ниагара център за катерене предлага повече от 6 000 квадратни фута пространство за скално катерене на закрито, както и 24-футова висока преносима стена за скално катерене за специални събития.

Образ
Образ

Отворен през 1998 г., Niagara Climbing Center е първокласно място за катерене на закрито в западен Ню Йорк. Центърът обхваща повече от 6 000 квадратни фута и е единствената зала за скално катерене с пълно обслужване в района на Бъфало и Ниагарския водопад.

Фитнес залата има 30 горни станции за въжета и всяка станция е над 20 фута висока. Стените включват няколко препятствия като покриви, издатини и горни издатини, а държачите за ръце и крака по стените постоянно се пренареждат за разнообразие. Маршрутите винаги са проектирани да поемат катерачи от всички нива на опит, а фитнес залата разполага с професионален, обучен персонал и приятелска общност от ентусиасти по катерене, които помагат за подобряването на уменията на катерачите.

Центърът е отворен седем дни в седмицата и предлага няколко групови цени за специални събития. Центърът също предлага специален курс за отличителни знаци за скално катерене специално за момчета скаути. В допълнение към основното съоръжение, центърът доставя преносима стена за катерене, която е висока 24 фута. Тази преносима стена може да побере двама катерачи наведнъж и е подходяща за катерачи от всички възрасти. Клиентите могат да наемат стената за различни функции като корпоративни излети, училищни и църковни събития и големи откривания, за да назовем само няколко.

Популярна тема