Изкуство и култура в Тонаванда, Ню Йорк

Съдържание:

Изкуство и култура в Тонаванда, Ню Йорк
Изкуство и култура в Тонаванда, Ню Йорк
Anonim

Изкуствата и културните атракции на Tonawandas включват театър, художествени изложби, история и много забавни фестивали.

Long Homestead в Тонаванда, Ню Йорк
Long Homestead в Тонаванда, Ню Йорк

Един от основните двигатели зад икономическото преустройство на Tonawandas, художествената сцена в региона предлага култура и много забавления, които не можете да пропуснете. От местен театър до международно изкуство до фантастични фестивали, Tonawandas имат по нещо за всеки.

Ghostlight Theatre

Основана през 1972 г., тази някогашна методистка църква на повече от 100 години сега служи като един от най-добрите домове за местен театър в Северна Тонаванда. Всяка година резидентната компания Starry Night Theatre продуцира серия от пет специфични за сезона представления, вариращи от оригинални произведения до известни класики.

Дългият чифлик

С близо 200 години вградена история, къщата на Бенджамин и Мери Лонг в холандски стил в Пенсилвания стои като спиращо дъха напомняне за ранното американско майсторство. Изящно реставрираният дом, поддържан от Историческото общество на Тонауандите, е отворен за планирани обиколки между Деня на труда и 23 ноември.

Carnegie Arts Center

Разположен във вековна сграда, Carnegie Arts Center сега показва някои от най-добрите изложби на съвременно изкуство от местни до международни художници. Включен в Националния регистър на историческите места, Центърът за изкуства Карнеги е един от многото двигатели на продължаващия културен ренесанс на Tonawandas.

Исторически музей на Северна Тонауанда

Предлагайки изчерпателна история на Tonawandas като културен и икономически център на ранния американски пейзаж, Историческият музей на North Tonawanda е задължителна дестинация за посетители, които се интересуват от формиращите десетилетия на тази страна. Отворено от понеделник до събота, 10:00 – 16:00 ч.

Фестивал за всеки сезон

С редица сезонни и празнични фестивали, Северна Тонаванда предлага изобилие от семейни забавления през цялата година. Полюлете се край призрачното Пристанище с духове за трик или лечение във водата; вземете обилна хапка на Международния фестивал за барбекю Smokin Eagles; посрещнете 1 януари със стил с обхождане на кръчми, занимания за деца, фойерверки и пускане на топка на Нова година на Канала; или се отдайте на кулинарна екстравагантност в Taste of the Tonawandas в началото на юни.

Партньори в Художествената галерия

Предлагайки многофункционално творческо пространство, включително галерии и класове, както и магазин за рамки и консумативи, Partners in Art Gallery е убежище за изобразително изкуство в Северна Тонаванда. Отворено за обществеността от вторник до събота.

Популярна тема