Болниците в Тексас получават отличия

Болниците в Тексас получават отличия
Болниците в Тексас получават отличия
Anonim

Много болници в Тексас, като Texas Medical Center, се класират високо по отношение на леченията, изследванията и персонала.

Образ
Образ

В продължение на много години Тексас е дом на някои от водещите болници в света. Държавните болници Lone Star получиха национално и международно признание за качеството на грижите за пациентите, обучението, изследванията и превенцията на заболявания и наранявания.

Тексаският медицински център в Хюстън например е най-големият медицински комплекс в света. Той се появява редовно в годишното проучване на U. S. News & World Report за най-добрите болници в Америка и лекува повече от 7 милиона пациенти годишно. Петдесет и четири институции съставляват големия комплекс, съчетаващ медицински изследвания със световно признати качествени грижи за пациентите.

Методистката болница, също в Хюстън, е национално класирана в 13 специалности за възрастни, включително рак, гастроентерология, гинекология, ортопедия и пулмология. Изследователи от тази учебна болница работят върху лекарство, което намалява туморите на рак на яйчниците с 83 процента. Хирурзите по белодробни трансплантации в Methodist J. C. W alter Jr. Transplant Center в Хюстън са извършили повече трансплантации през 2012 г. от всеки друг център в страната, което го прави програма за белодробни трансплантации номер 1 в нацията по отношение на обема.

Медицинският център на Университета Бейлър в Далас е национално класиран в шест специалности за възрастни, които включват гастроентерология, ортопедия, гинекология и пулмология. Новият център за клапни нарушения на Baylor Heart and Vascular Hospital се фокусира изключително върху диагностиката и лечението на състояния, засягащи сърдечните клапи. Медицинският център Baylor All Saints във Форт Уърт беше първата болница в града, получила акредитация за Център за гръдна болка от цикъл 4. Акредитацията означава, че болницата е демонстрирала своя ангажимент за успешно лечение на сърдечно-съдови пациенти със симптоми по навременен и ефективен начин в съответствие със строгите стандарти, определени от Обществото за грижа за сърдечно-съдови пациенти.

Популярна тема