Доставчици на здравни услуги в регион Фултън Монтгомъри, Ню Йорк

Съдържание:

Доставчици на здравни услуги в регион Фултън Монтгомъри, Ню Йорк
Доставчици на здравни услуги в регион Фултън Монтгомъри, Ню Йорк
Anonim
няма
няма

Здравеопазването може да придобие много значения отвъд болниците или кабинетите на общопрактикуващите лекари, а жителите на региона Фултън-Монтгомъри имат късмета да разполагат с много допълнителни услуги, за да посрещнат своите здравни и уелнес нужди. Ето три примера:

Хоспис Маунтин Вали

Това, което започна преди повече от 30 години, когато група граждани на окръг Фултън формираха работна група, за да проучи концепцията за хоспис днес, прерасна в хоспис Mountain Valley. Съоръжението, ориентирано към пациентите, обслужва жители не само от Фултън, но и от окръзите Монтгомъри, Хамилтън и Саратога.

Семето е засадено през 1983 г. и пет години по-късно Хосписът Mountain Valley отваря врати като място за предоставяне на грижи за хора с животоограничаващи заболявания. Целта на Mountain Valley е да облекчи симптомите – физически, емоционални, духовни, финансови и социални – така че пациентите и семействата да могат да се съсредоточат върху това да живеят възможно най-удобно и пълноценно.

Очна и лазерна хирургия Kwiat

Ако е свързано с очите, д-р Дейвид Квит и неговият персонал в Kwiat Eye & Laser Surgery са тези, които трябва да видите.

От Центъра за очна хирургия Mohawk Valley д-р Kwiat извършва различни хирургични услуги, включително LASIK, катаракта, усъвършенствани лещи и пластична хирургия на очите. Офисът, разположен на Holland Circle Drive в Амстердам, също така извършва рутинни, но задълбочени очни прегледи. Персоналът не само определя необходимостта от очила или контактни лещи, но също така проверява за очни заболявания като глаукома или слъзно заболяване и провежда анализи на оптични нервни влакна и други процедури.

Център за семейни консултации

С основен офис в Гловърсвил и три сателитни локации Центърът за семейни консултации предоставя разнообразие от психично-здравни и социални услуги в региона Фултън-Монтгомъри, откакто отвори врати като организация с нестопанска цел през 1976 г.

Поставя фокус върху нуждите на децата и семействата, а клиничното лечение е индивидуално разработено. Персоналът на центъра включва психиатър, лекар, лицензирани клиницисти, психиатрични медицински сестри и други специалисти.

Сателитни клиники са отворени във Форт Плейн, Джонстаун и Гловърсвил, а в момента центърът приема деца и в 24 училищни обекта в окръзите Фултън и Монтгомъри.

Популярна тема