Въглищните ресурси на Уайоминг захранват Америка

Съдържание:

Въглищните ресурси на Уайоминг захранват Америка
Въглищните ресурси на Уайоминг захранват Америка
Anonim

Приносът на въглищата от Уайоминг към енергийните цели на Америка – те са достъпен, изобилен и независим източник на енергия – не може да бъде надценен. Нито значението му за семействата и бизнеса в целия щат.

Образ
Образ

Осемдесет и пет влака се извиват от басейна на река Паудър всеки ден, всеки от които тегли до 15 000 тона въглища, които ще поддържат светлините в домовете и фирмите в Съединените щати и помогнете да запазите икономическото развитие на Уайоминг силно.

Приносът на въглищата на Уайоминг към енергийните цели на Америка - достъпен, изобилен и независим източник на енергия - не може да бъде надценен, казва Марион Лумис, изпълнителен директор на Минната асоциация на Уайоминг. Нито значението му за семействата и бизнеса в целия щат. „Въглищната промишленост на Уайоминг има голямо влияние тук и в цялата страна“, казва Лумис. Тъй като Съединените щати изследват по-чисти и по-екологични източници на енергия, въглищата се очаква да продължат да играят основна роля благодарение на новите технологии, които се изследват от Университета на Уайоминг и General Electric. Изобилие, независима енергия Фактите говорят сами за себе си:

  • Съединените щати разполагат с запаси от въглища за 245 години при настоящите нива на използване, според Американската фондация за въглища. Това го прави решаващ ресурс в стремежа на страната към независимост от чужди енергийни източници.
  • Половината от електроенергията в страната идва от въглища. Повече от една трета от въглищата, използвани за производство на електроенергия, идват от басейна на река Паудър (PRB).
  • PRB въглищата съдържат само малка част от сярата, която съдържат източните въглища, така че горят по-чисто, помагайки на Америка да постигне целите си за чист въздух.
  • Минната индустрия е платила на местните, щатските и федералните правителства данъци, възнаграждения и такси в размер на $1,8 милиарда през 2009 г.
  • 7, 285 души са заети във въгледобивната индустрия на Уайоминг.
  • Със средна заплата от $20 до $25 на час, индустрията има директна заплата от $730 милиона, включително доходи.
  • До 21 855 допълнителни работници имат работа благодарение на икономическото въздействие на минната индустрия. Всяка минна работа създава до три допълнителни работни места, казва Лумис.

L&H индустриални резервни части

Двеста от тези вторични работни места са в централата на Gillette на L&H Industrial, основен доставчик след пазара на възстановени и резервни части за минната промишленост. Компанията има допълнителни 200 служители на места по целия свят. „Въглищата изградиха нашата компания, а L&H помогна за изграждането на въглища“, казва вицепрезидентът Джеф Уандлър. „Мисля, че въглищата ще бъдат тук, докато хората искат енергия. Не виждам алтернатива на това." High Plains Coal Gasification За да се гарантира, че въглищата от Уайоминг ще останат жизнеспособен енергиен източник в бъдеще, GE Energy и Университетът на Уайоминг си партнират за изследване на напреднали технологии за газификация на въглища. Заедно те разработват Центъра за напреднали технологии за газификация на High Plains в окръг Ларами. Изследователският и технологичен център от 100 до 120 милиона долара ще изследва методи за използване на въглища от Уайоминг за производство на електричество, водород, химикали и други форми на енергия, като същевременно практически елиминира замърсяването на въздуха и емисиите на парникови газове. Учени и инженери от Института за управление на въглерода в Уайоминг активно изследват друг обещаващ метод за превръщане на въглищата в по-екологичен източник на енергия. Тяхната идея, наречена поглъщане на въглерод, е да уловят въглеродния диоксид във въглищата и да го съхраняват дълбоко под земята, вместо да го изпускат в атмосферата. Мениджърите на изследователски проект на стойност 17 милиона долара провеждат многогодишни тестове, за да видят дали пустинята близо до Рок Спрингс е най-доброто място за инжектиране на CO2 на дълбочина от 13 000 фута под земята, казва координаторът Лин Бумгардън. Сигурното съхранение на CO2 под земята ще намали емисиите на парникови газове, казва Boomgaarden, цел, която за Уайоминг е „особено важна за жизнеспособността на щатската въгледобивна индустрия.“

Популярна тема