Местна болница осигурява висококачествено здравеопазване в Абингдън, Вирджиния

Съдържание:

Местна болница осигурява висококачествено здравеопазване в Абингдън, Вирджиния
Местна болница осигурява висококачествено здравеопазване в Абингдън, Вирджиния
Anonim

Мемориалната болница Джонстън подобрява своите услуги и предоставя по-добри грижи на общността в Абингдън, Вирджиния.

Мемориална болница Ohnston в Абингдън, Вирджиния
Мемориална болница Ohnston в Абингдън, Вирджиния

Мемориалната болница Джонстън превърна посрещането на нуждите на общността в свой основен приоритет. Основната цел на болницата е да осигури качествената грижа, от която се нуждаят пациентите, в близост до дома. За да подкрепи тази цел, болницата наскоро разшири няколко услуги и въведе гъвкави часове за посещения, позволявайки на семействата да прекарват допълнително време с близките си в области като отделението за интензивни грижи.

„Искаме хората да знаят, че не им се налага да пътуват на дълги разстояния, за да имат достъп до тези висококачествени услуги“, казва изпълнителният директор на JMH Шон Макмъри. „Семейството е неразделна част от лечебния процес. Искаме те да знаят това и да се чувстват добре дошли тук, докато подкрепят своите близки, които се грижат за тях.“

Устойчив дизайн

Част от Здравния алианс на планинските щати, JMH е болница с нестопанска цел, разположена в Абингдън. Основана през 1905 г., JMH откри ново най-модерно, LEED-сертифицирано съоръжение през 2011 г., предлагайки първата „зелена“болница в Югозападна Вирджиния. Болничният обект разполага с водоспестяваща напоителна система за озеленяване, като половината от обекта ще остане отворено пространство. Болницата е построена с материали с ниски емисии и в целия кампус не се пуши.

Четири начина, по които JMH подобрява здравните грижи в Абингдън

Тъй като здравеопазването продължава да се развива, JMH работи усърдно, за да се развива заедно с него. Чрез разширяване на услугите и търсене на възможности за растеж, JMH гарантира, че жителите на Абингдън и окръг Вашингтон ще продължат да се възползват от качествени здравни грижи. Някои стъпки, които болницата предприе наскоро, за да подобри грижите си:

Разширени сърдечно-съдови услуги – През лятото на 2014 г. JMH ще стартира интервенционални кардиологични услуги, които ще му позволят не само да диагностицира сърдечни проблеми, но и да ги лекува.

Нов съдов хирург – Болницата наскоро нае нов съдов хирург, който да разработи съдовата програма в JMH и да осигури по-добре пациентите с венозни и артериални проблеми.

Разширени услуги за рак – За да разшири своите услуги за рак, JMH надгражда своя линеен ускорител, за да използва най-новата стереотактична технология. Това ще позволи на лекарите да лекуват туморите по-прецизно с радиация.

Нови специалисти по интензивни грижи – Наскоро болницата нае двама нови специалисти, сертифицирани от борда по медицина в интензивни грижи и пулмология. Техният опит ще помогне на болницата да отговори на нуждите на критично болни пациенти.

Популярна тема