Национално признати болници в Илинойс предоставят задълбочени възможности за лечение

Съдържание:

Национално признати болници в Илинойс предоставят задълбочени възможности за лечение
Национално признати болници в Илинойс предоставят задълбочени възможности за лечение
Anonim

Болниците и медицинските училища в Илинойс се радват на национална известност с безопасността на пациентите и иновациите.

Здравеопазване на Илинойс
Здравеопазване на Илинойс

В Advocate Lutheran General лекарите го разнасят на хората.

„Един от нашите сърдечни колеги, който сега работи в екипа, стартира Южноазиатския сърдечно-съдов център, за да намали риска от сърдечни заболявания сред тази популация, която е епидемия“, казва д-р Лео Кели, вицепрезидент на медицинско ръководство във високопоставената учебна болница в Парк Ридж.„Предприемаме мерки за намаляване на риска, предоставяме достъп до най-новите грижи и технологии, а също така достигаме до общността, за да направим обучение и промяна на поведението. Програмата е само на една година, но пожъна прекрасен успех.”

Сърдечно-съдовият център в Южна Азия е само един пример за иновативни нови подходи към лечението в болниците в Илинойс, които постоянно получават национално признание за грижите, които предлагат. С осем медицински училища щатът се възприема като център за преподаване на лекари от следващо поколение.

Медицинското училище Pritzker на Чикагския университет и Медицинското училище Feinberg на Северозападния университет бяха класирани съответно на 8 и 18 място в списъка за 2013 г. на най-добрите медицински училища в нацията от U. S. News & World Report. Advocate Lutheran General Hospital, водеща академична референтна болница за северозападен Чикаго, е оценена като 100 Top Hospital® 14 пъти от Truven He alth Analytics и е една от само 30 болници в нацията, постигнали отлични резултати за хирургични грижи за пациенти от Американския колеж от Националната програма за подобряване на хирургичното качество на хирурга.

Друг знак за високото уважение към болниците в Илинойс е приемането на OSF He althCare в Пеория като най-новия член на престижната мрежа за грижи на клиниката Mayo.

„Нашата връзка свързва лекарите от OSF He althCare с най-новия експертен опит на Mayo Clinic и ресурси за клинични грижи чрез използването на електронни справочни и комуникационни инструменти за грижи“, казва д-р Ламонт А. Тайлър, регионален директор – специализирани грижи за OSF Medical Group Central Region в Блумингтън и лекар шампион – Mayo Clinic Care Network.

Тези ресурси включват Mayo eConsults, което позволява на лекарите от OSF He althCare да се консултират по електронен път с експертите на Mayo Clinic за допълнителна информация относно грижите за пациента. Друг е AskMayoExpert, онлайн инструмент с проверени от Mayo, базирани на доказателства насоки за управление на заболявания, клинични грижи и препоръки за лечение и справочни материали за различни медицински състояния.

Новото партньорство ще бъде от полза за популациите пациенти в осемте болници и медицински центрове, управлявани от OSF He althCare. „Основната цел на тази връзка с Mayo е възможността да осигурим по-добри грижи за нашите пациенти там, където те предпочитат да имат тези грижи – близо до дома с лекари от първичната медицинска помощ и специалисти, които познават“, казва Тайлър.

Болниците като икономическа сила

Болниците в Илинойс играят жизненоважна роля не само за здравето на отделните пациенти, но и за икономическото здраве на щата. Като цяло, болниците и здравните системи на щата имат общо икономическо въздействие от 78,7 милиарда долара всяка година, наемат повече от 250 000 работници и косвено поддържат други 223 000 работни места в щата, казва д-р Дерек Робинсън, изпълнителен директор на болница в Илинойс Асоциация (IHA) Институт за иновации в грижата и качеството.

189 болници и 216 селски клиники също демонстрират ангажимент за грижа за пациентите, който надхвърля обичайното. Според оценките за безопасност на Leapfrog Group за 2013 г. за 2500 болници в цялата страна, 60 болници в Илинойс са получили оценка „А“– което прави Илинойс четвърти в САЩ сред щатите с най-голям брой болници „А“. Тези звездни класации се дължат отчасти на 3,5 милиарда долара, които болниците и здравните системи инвестират годишно в капиталови подобрения, за да останат на върха на здравеопазването.

“IHA и болничната общност силно подкрепят увеличената и подобрена координация на грижите, включително разработването на интегрирани системи за доставка – проектирани по правилния начин, от самото начало, от доставчиците – за осигуряване на достъп до качествени грижи, постигнете най-добрите резултати за пациентите, разработете нови и иновативни модели за предоставяне на здравни грижи и направете държавната програма Medicaid и системата за предоставяне на здравни грижи възможно най-ефективни и ефикасни,” казва Робинсън.

Популярна тема