Големите брегове на Филаделфия преливат от възможности за отдих

Съдържание:

Големите брегове на Филаделфия преливат от възможности за отдих
Големите брегове на Филаделфия преливат от възможности за отдих
Anonim

От парковата система Феърмаунт на Филаделфия до Коридора на националното наследство на Делауеър и Лихай до брега на река Уилмингтън в центъра, Голяма Филаделфия е пълна с възможности за отдих.

Образ
Образ

Голяма Филаделфия е наистина красива отвън. Регионът изобилства от възможности за отдих на открито, от водни пътища до пътеки до гори и риболов, които предлагат достатъчно широки открити пространства в сърцето на един от най-населените региони на нацията.

Една от най-популярните дестинации на открито е парковата система Fairmount, която включва 63 отделни парка, разпръснати из цяла Филаделфия. Парковете варират по размер от един акър до 1800 акра Wissahickon Valley Park.

„Вие може да стоите сред красотата на Wissahickon Valley Park и да нямате представа, че всъщност се намирате в петия по големина град в Съединените щати“, казва Бари Беслър, началник на персонала на Отделът за паркове и отдих на Филаделфия, който ръководи парковата система Fairmount. „Има множество културни, развлекателни и спортни възможности, когато посещавате местата на Fairmount, включително разходки, джогинг, риболов, софтбол, пикници, посещение на исторически къщи и благотворителни разходки.“

Списание Prevention нарече Филаделфия един от 10-те най-добри пешеходни града в САЩ, отбелязвайки, че районът Center City има най-голямата цялостна система за пешеходни знаци в Северна Америка. И списание Bicycling прецени, като посочи Филаделфия като един от 20-те най-добри велосипедни града в Америка.

Спокойни места

Сред 11-те национални парка, зелени площи, горски убежища и водни пътища в региона е Коридорът на националното наследство на Делауеър и Лихай. Убежище за лодки, бегачи, туристи, туристи и туристи на пикник, 165-километровата пътека от реки и канали свързва северна Пенсилвания с канала Делауеър в окръг Бъкс.

Регионът също е на прага на 1,1 милиона акра Национален резерват Pinelands в Ню Джърси, който предлага спокойни реки, живописни паркове и редки растения и животни. По-голямата област на Филаделфия също така разполага с редица световно известни градини, включително повече от 3500 акра градини заедно с малка колекция от исторически имения в района на Уилмингтън.

На брега на реката

Wilmington превърна водата в основен фокус на своите усилия за развитие. Неговият район Riverfront включва новото конгресно съоръжение Chase Center с площ от 200 000 квадратни фута, което наскоро беше открито, плюс хотел Westin и IMAX киносалон с 14 екрана, който ще дебютира през 2013 г. Длъжностни лица изчисляват, че 700 000 души ще посещават района Riverfront годишно, след като филмовият комплекс бъде отворен.

„За разлика от толкова много градове, които се опитаха да си върнат бившите централни индустриални региони, Уилмингтън успя“, казва Майк Пързики, изпълнителен директор на Riverfront Development Corporation of Delaware. „Днес 5 000 души работят в района, 1 200 души живеят тук, има 10 ресторанта, 2 мили крайбрежна алея, парк, детски музей, резерват за диви животни, бейзболен стадион и речно такси. Riverfront сега връща над 30 милиона долара годишно на икономиката под формата на данъци.“

Purzycki казва, че през последното десетилетие по брега на реката са извършени 2 милиона квадратни фута строителство с инвестиция от близо 1 милиард долара.

„Брегът на реката се превърна в дестинация благодарение на атракциите на открито и многото удобства на закрито“, казва той. „Това е истински район за отдих и развлечения за жителите и посетителите на северната част на Делауеър.“

Популярна тема