Възможности за здравеопазване, лесни за намиране в Дел Рио, Тексас

Съдържание:

Възможности за здравеопазване, лесни за намиране в Дел Рио, Тексас
Възможности за здравеопазване, лесни за намиране в Дел Рио, Тексас
Anonim

От основна семейна практика до специализирани кардиологични грижи, медицинските заведения в района на Дел Рио предоставят на жителите идеални грижи за здравето.

Amistad Medical Services в Дел Рио, Тексас
Amistad Medical Services в Дел Рио, Тексас

Благодарение до голяма степен на новите процедури и услуги в двете си основни здравни заведения, регион Дел Рио преживява значителни подобрения, когато става дума за здраве и уелнес. Регионалният медицински център на Val Verde и медицинските специалисти на Amistad продължават да предприемат стъпки, за да помогнат за по-здравословно население тук.

Регионален медицински център Вал Верде

Като част от своята мисия да направи здравните грижи и медицинското лечение за жителите на района приоритет, VVRMC предлага разнообразие от услуги и иновации. Основан през 1959 г., медицинският център е акредитиран от Обединената комисия, травматологичен център с 93 легла, IV ниво. През годините тя разшири своето съоръжение, подобри възможностите си за диагностика и лечение, добави нови услуги, подобри ефективността и обърна специално внимание на наемането на най-грижовните здравни специалисти.

Сред услугите му са хосписни грижи, център за образна диагностика с пълен набор от услуги, отделение за интензивно лечение, амбулаторно консултиране за възрастни хора, хирургия, респираторни грижи, стационарна диализа, рехабилитационни услуги, включително физическа, речева и трудова терапия, и звено за специални процедури, включително лаборатория за сърдечна катетеризация. Медицинският център разполага с Център за жени от най-високо ниво, а спешното отделение е напълно оборудван травматологичен център с осем легла, IV ниво.

VVRMC наскоро получи тригодишен срок на акредитация в областта на магнитно-резонансното изображение (MRI) в резултат на скорошен преглед от Американския колеж по радиология (ACR). Златният печат на ACR за акредитация представлява най-високото ниво на качество на изображението и безопасност на пациента.

В допълнение, VVRMC разшири своите радиологични услуги, работейки с South Texas Radiology Group. Чрез това пациентите могат да знаят, че ще получат най-добрите грижи от сертифицирани лекари и квалифициран персонал, използващ най-съвременна технология. STRG, широко известна със своята усъвършенствана услуга за медицинско изображение, вече може да осигури същите грижи в Дел Рио, които пациентите обикновено търсят в Сан Антонио и други по-големи градове, Услугите за образна диагностика във VVRMC включват апарат за измерване на костна плътност, дигитална мамография, CT, MRI, нуклеарна медицина, ултразвук и рентгеново изследване.

Amistad Medical Services

Като мултиспециализирана група, която попада в семейството на VVRMC, Amistad Medical Services предоставя разнообразие от възможности за здравеопазване за жителите на и около Дел Рио.

Заведението набляга на семейната практика, общата хирургия и ортопедията като основни услуги. Специализира също така кардиология, педиатрия и психиатрия.

Популярна тема