Къде да пазарувате на местно ниво: Произведено във Върмонтския пазар

Съдържание:

Къде да пазарувате на местно ниво: Произведено във Върмонтския пазар
Къде да пазарувате на местно ниво: Произведено във Върмонтския пазар
Anonim

Продуктите, произведени във Върмонт, получават нов пазар, за да покажат, че са нещо повече от кленов сироп.

Made in Vermont Marketplace предлага разнообразие от местно произведени продукти
Made in Vermont Marketplace предлага разнообразие от местно произведени продукти

На 12-13 април 2014 г., когато Made in Vermont Marketplace дебютира на изложението Champlain Valley в Essex, Vt., Върмонтърс и посетителите ще имат възможност да изпитат разнообразието от продукти, които се произвеждат наблизо. Пазарът, който е планиран да се превърне в ежегодно събитие, ще включва мебели, вино, спиртни напитки, специализирани храни, занаяти, стоки за дома, изобразително изкуство и други – всички произведени в щата Върмонт.

„Върмонт е дом на някои от най-жизнените местно произведени продукти в страната, а икономическата жизненост на Върмонт е много по-силна, когато жителите на Върмонт подкрепят независими компании от Върмонт“, казва Джон Бутин, издател на Vermont Business Magazine, която създава пазара в партньорство с Агенцията за търговия и развитие на общността на Върмонт и Агенцията за земеделие, храни и пазари.

Задържането на повече пари в общността може да помогне за нейното укрепване.

"Покупувайки от компания във Върмонт, която произвежда продукти точно тук, в щата Грийн Маунтин, това е от полза за местния бизнес сектор, който също живее, работи и играе в нашия щат. Решенията, които местният бизнесмен взема обикновено се основават на техните служители, град и щат, и не са създадени от бизнес субект извън щата, който знае малко за Върмонт и неговите хора, " казва той.

Стартиране на Marketplace

Шоуто ще бъде открито с прием само с покана, бизнес-към-бизнес на 11 април. Поканените ще включват собственици на фирми, главни изпълнителни директори, купувачи и обществени организатори, а присъстващите ще се насладят на ексклузивно едно- еднократно с участващите производители. Бутин очаква 500 души да посетят приема, а повече от 4000 души да посетят шоуто през следващите два дни. Производителите и продавачите ще могат да продават продуктите си на пазара, както и да установяват връзки с физически лица и търговци на дребно за бъдещи поръчки.

Насърчаване на местно произведени стоки

Когато Vermont Business Magazine реши да пусне своя пазар за купуване на местно ниво, то нямаше проблем да намери подкрепа от държавните агенции, тъй като популяризирането на местни стоки се превърна във важна инициатива за много правителствени лидери, фокусирани върху икономическата жизненост.

Щатът Върмонт в момента разработва програма, наречена Произведено във Върмонт, която включва програма за етикетиране и сертифициране, както и програма за съвместен маркетинг, казва Нанси Дрискол, главен маркетинг директор за щата Върмонт. Чрез програмата компаниите, чиито продукти отговарят на определени основни критерии за производство в щата, могат да получат печат „Произведено във Върмонт“, който да бъде включен в техните опаковки и използван в техните реклами.

„С оглед на нашата работа по тази програма, когато Vermont Business Magazine се обърна към нас миналата година и покани щата да бъде спонсор на Made in Vermont Marketplace, видяхме това като идеална възможност за рекламиране концепцията на продуктите на Върмонт и голям потенциален трамплин за нашата програма, " казва Дрискол.

Когато жителите на Вермонт и жителите на близките щати се спуснат на пазара Made in Vermont, Бутин прогнозира, че те „ще бъдат изумени от това, което могат да намерят в собствения си двор!“

Популярна тема