Приключения на открито в Тайлър, Тексас

Съдържание:

Приключения на открито в Тайлър, Тексас
Приключения на открито в Тайлър, Тексас
Anonim

От семейни дейности до летящи приключения, има много причини да отидете на малко слънце в Тайлър, Тексас.

The WaterPark @ The Villages Near Tyler, Тексас
The WaterPark @ The Villages Near Tyler, Тексас

Не е нужно да търсите много упорито в Тайлър, за да намерите малко дива страна. От пищните си градини и паркове до зоологическата си градина от 85 акра, този разрастващ се град живее и диша страхотно на открито.

Изживяване с животни от световна класа

Linda Kunze излъчва любовта към природата, която ще откриете в много жители на Tyler. Тя е в зоопарка от 40 години, но все още обича да говори за него, което я прави перфектният образователен уредник за зоологическата градина на Tyler’s Caldwell.

„Била съм в Кения и всеки път, когато минавам покрай African Overlook (което е всеки ден), ми навява приятни спомени от пътуването ми“, казва тя.

Експонати като African Outlook превърнаха зоопарка в любима дестинация за посетители от целия щат. Кунце казва, че местните жители могат да се възползват от различни специални събития, включително чатове на пазачи в зоопарка. Тя казва, че чатовете са „чудесен начин посетителите да бъдат в крак със събитията в зоологическата градина и на диви места по света.“

Зоологическата градина също не е единственото диво шоу в града. Tyler’s Tiger Creek Wildlife Refuge спаси десетки екзотични котки от изхвърляне от затворени зоологически градини или частни собственици. Посетителите от всички възрасти ще получат повече от просто красиви неща за гледане, казва съоснователят Тери Вернер.

„Когато ни посетите, ще ви разкажем историята и фактите за всяка котка. И това, което е наистина уникално е, че всъщност разговаряте с гледача на животните, така че можете да ги попитате [всичко], което някога сте искали да знаете за това животно.“

Tyler също има нещо за тези, които търсят по-спокойно изживяване. Cherokee Trace е сафари с кола, при което е възможно да се наложи да спрете колата си за всичко - от кенгуру до канадски бизон на пътя. Тази местна атракция обединява изненадващо разнообразие от животни от цял свят и ви позволява да ги видите и снимате (и нахраните!) от комфорта на собствената си кола.

Изберете своето собствено приключение с Тайлър

Ако търсите изживяване на открито, което е малко повече, добре, приключенско, Тайлър все още ви покрива. Ню Йорк, Тексас ZipLine Adventures наскоро беше избран за най-добрата приключенска обиколка на щата от официалния Best Of на Discovery Channel. Ако не сте твърде заети да бъдете издухани от усещането да се движите през провинцията на повече от 100 фута от земята, гледките ще ви съборят от краката. Предлагат се също училищни екскурзии и корпоративни курсове за предизвикателства.

Ако все още не сте проучени, че жителите на Тайлър могат да се развихрят малко, WaterPark @ the Villages трябва да сключи слънчевата сделка. В щат, пълен с много наистина големи неща, това е вторият по големина закрит воден парк с 19 000 фута забавления при всякакви метеорологични условия. От басейни с нежни вълни до пързалки за най-специалните търсачи на силни усещания, WaterPark има по нещо за всеки, предоставяйки на жителите и посетителите на Тайлър място за разхлаждане след дълги дни на приключения на открито и дива природа.

Популярна тема