Открийте голф игрищата в Ашвил, Северна Каролина

Съдържание:

Открийте голф игрищата в Ашвил, Северна Каролина
Открийте голф игрищата в Ашвил, Северна Каролина
Anonim

Голф игрищата в Ашвил, Северна Каролина са много уникални, вариращи от висок клас до средни игрища, включително игрище, проектирано от Тайгър Уудс

Мъж удря чип удар над бункер на голф игрище
Мъж удря чип удар над бункер на голф игрище

Шофирането през планините на Северна Каролина е популярно занимание, но не е запазено само за пътищата. Той също така обхваща многобройните голф игрища, разпръснати из целия регион, където запалените голфъри могат да играят и да карат голф топки почти през цялата година.

Asheville се намира в средата на Смоуки Маунтинс и има повече от 40 голф игрища в региона. Времето е идеално за спорт през по-голямата част от годината. Прохладният планински въздух е приятен контраст с влажните летни условия, които се срещат в по-голямата част от югоизтока, докато зимите остават относително меки, като дневните максимални стойности рутинно се изкачват до 50-те.

И, разбира се, пейзажът е зашеметяващ през пролетта, когато цветята цъфтят, и есента, когато сменящите се листа създават балдахин от ярки цветове. Има няколко игрища, които осигуряват живописно допълнение към околния пейзаж.

Премиерни голф игрища

Великата стара дама от тях може да се намери в Grove Park Inn Resort. Игрището е открито през 1899 г. и е преработено през 1924 г. от легендарния голф архитект Доналд Рос, който е оставил своя отпечатък върху няколко игрища в Ашвил. Оформлението от 6 720 ярда, пар-70 подчертава точността над мощността и редовно е класирано сред най-добрите в нацията. Играта на рунд по време на пиковия сезон може да струва до $150, но има специални тарифи и девет дупки могат да се играят само за $50.

Рос също е проектирал две от най-добрите частни голф игрища в Ашвил. Оформлението от 6 606 ярда в Biltmore Forest Country Club е открито през 1922 г. и наскоро претърпя реставрация на стойност 2,5 милиона долара. През 1928 г. Рос построява игрище от 6 638 ярда в Country Club of Asheville, с неговата известна клубна къща, която гледа към първия фарватер и планините Blue Ridge.

Не само висок клас

Но луксозните курорти и клубове не са единствените места в Ашвил, където голфърите могат да се насладят на работата на Рос. Той също така създава Общинското голф игрище в Ашвил през 1927 г. Игрището от 6 420 ярда е отворено и плоско на предните девет, което позволява на голфърите да се разбиват със своите водачи, но се стеснява значително на задните девет, поставяйки премия върху точността. Тази промяна в дизайна прави игрището популярно както за ветерани, така и за начинаещи голфъри, както и таксите за зелено, които рядко надхвърлят $20.

Има специални цени за жителите на Ашвил, включително годишна карта. Можете също да се насладите на голф в Great Smokies Holiday Inn SunSpree Golf and Tennis Resort и в The Crowne Plaza Tennis and Golf Resort, който предлага игрище с девет дупки, което наскоро беше преработено. Междувременно сред новите игрища, които все още се разработват, е The Cliffs at High Carolina, което ще бъде първото американско голф игрище, проектирано от Тайгър Уудс.

Вижте къде се класира Ашвил в нашия списък с Топ 10 голф градове.

Популярна тема