Диксън, Тенеси квартали

Съдържание:

Диксън, Тенеси квартали
Диксън, Тенеси квартали
Anonim

Диксън, Тенеси има много страхотни квартали заедно с достъпни жилища.

Квартали в Диксън, Тенеси
Квартали в Диксън, Тенеси

Едно от най-добрите предимства на окръг Диксън са неговите приятелски квартали, където е обичайно да видите съседи да си помагат с работата в двора или да си чатят на предните верандите. Разходете се из окръг Диксън и най-вероятно ще срещнете коне, пасящи на спокойни ливади, семейни ферми, които се удвояват като туристически дестинации, и живописен център, който ви връща към миналото и приятелските жители. Ето един поглед към някои от най-добрите квартали в Диксън, Тенеси.

Повече за вашите пари

Жилищата в окръг Диксън са много по-достъпни, отколкото в по-големите градове, а разумните цени на жилищата означават, че получавате повече къща за парите си. Средната цена на жилище или кооперация в окръг Диксън е около $145 000, докато средната цена на градска къща или друга прикрепена единица се движи около $122 000. Всъщност много хора, които работят в близките окръзи Дейвидсън или Уилямсън, избират да живеят в Окръг Диксън и пътуват до работните си места.

Местоположение, местоположение

Много нови еднофамилни къщи се строят в югоизточния квадрант на окръг Диксън, южно от американска магистрала 70 и източно от американска магистрала 46. Общият размер на домовете нараства през последните години, с някои нови имоти, които се регистрират на повече от 8 000 квадратни фута. Популярните квартали и подразделения включват Cherry Springs Estates, East Hills, Druid Hills, Northwood, Woodside Estates, StoneBrook и Rock Church Estates, които се чувстват като в провинцията, но са удобно близо до възможностите за пазаруване и хранене на Dickson.

Разбира се, има и много хълмиста земеделска земя, на която да се установите, независимо дали искате да обработвате земята или просто да се насладите на дом с много площи. Ниското ниво на престъпност и отличната училищна система допълват пакета, който привлича новодошлите в окръг Диксън.

Наслади се на гледката

Купувачите на жилища в окръг Диксън харесват лесния му достъп до природни зони като държавния парк Montgomery Bell, езерото Luther и парк Lakeview. Монтгомъри Бел е открита детска площадка от 3782 акра, популярна за къмпинг, туризъм, планинско колоездене, риболов, плуване, голф, разходка с лодка, пикник и наблюдение на дивата природа.

Luther Lake е създадено от човека езеро с площ 14 акра, разположено на американска магистрала 70 изток до Chappell’s Cee Bee Store. Той привлича любителите на природата за риболов и наблюдение на диви животни, както и за разходки и бягане. А Lakeview Park е мястото, където градът провежда годишния си лов на великденски яйца и годишни програми за водни спортове за деца. Паркът гледа към Градското езеро, изкуствено езеро от 27 акра, което включва риболовен кей, рампа за лодки и пейки за почивка близо до водата.

Открийте още райони на Диксън, TN.

Популярна тема