Шарлот, Северна Каролина предлага пътеки, музеи и високо качество на живот

Съдържание:

Шарлот, Северна Каролина предлага пътеки, музеи и високо качество на живот
Шарлот, Северна Каролина предлага пътеки, музеи и високо качество на живот
Anonim

Извадка от културни и развлекателни атракции и дейности в Шарлот, САЩ.

Mint Museum Uptown в Шарлот, Северна Каролина
Mint Museum Uptown в Шарлот, Северна Каролина

Charlotte САЩ предлага богатство от културни, развлекателни, образователни и атракции. Ето само няколко забавни неща за правене:

Carolina Thread Trail

Пътеката е регионална мрежа от зелени алеи и пътеки, която в крайна сметка ще включва 15 окръга и ще свързва хора, места, градове и атракции. Пътеката е предназначена да запази природните зони на региона и да насърчи изследването на природата, културата, науката и историята.

Място за откриване

Разположен в сърцето на Шарлот, този практичен научен музей привлича повече от 500 000 посетители всяка година. Постоянно променящите се дисплеи и експонати на съоръжението се фокусират върху науката, технологиите, инженерството и математиката. Музеят включва и IMAX Dome Theatre. Музеят на природата в Шарлот, част от Discovery Place и в непосредствена близост до Freedom Park, позволява на посетителите да се разхождат сред свободно летящи пеперуди, да наблюдават живи животни, да бръмчат с насекоми или да се мотаят в естествения свят.

Център за афро-американски изкуства и култура Харви Б. Гант

Центърът с площ от 46 500 квадратни фута се намира в сърцето на централния бизнес район на Шарлот в квартал, който някога е бил епицентърът на чернокожата общност в региона. В продължение на 35 години центърът е служил като основен център на общността за музика, танци, театър, визуално изкуство, филми, образователни програми по изкуства, литература и общуване с общността.

Музей на транспорта в Северна Каролина

Музеят се намира на мястото на това, което някога е било най-голямото съоръжение за ремонт на парни локомотиви на Southern Railway Co. Сайтът разполага с автентично влаково депо, антични автомобили и 37-отсечна кръгла къща, която включва 25 локомотива, десетки железопътни вагони и други експонати. Музеят предлага сезонни пътувания с влак, обиколки с екскурзовод за планирани групи и специални събития, планирани през цялата година.

Ботаническа градина Даниел Стоу

Разположени на 380 акра на брега на езерото Уайли близо до Белмонт, Северна Каролина, градините включват искрящи фонтани, оранжерия, посветена на излагането на тропически растения и орхидеи, павилион за посетители, магазин за подаръци и разходка сред природата. HGTV нарече Ботаническата градина на Даниел Стоу като една от „20-те велики градини“на нацията

Популярна тема