Castle Rock, CO Neighborhoods

Съдържание:

Castle Rock, CO Neighborhoods
Castle Rock, CO Neighborhoods
Anonim

Спиращата дъха природа на Касъл Рок, Колорадо и близостта му до Денвър го правят чудесно място за установяване

The Meadows в Касъл Рок, Колорадо
The Meadows в Касъл Рок, Колорадо

Разположен между Големите равнини и предната верига на Скалистите планини, се намира Касъл Рок, кръстен на бут близо до центъра на града, който прилича на замък. Спиращата дъха природа на града, заедно с близостта му до Денвър, го прави чудесно място за установяване. С разнообразие от опции за недвижими имоти в града, има много възможности за избор за хора, които искат да се преместят в района.

Northwest Castle Rock

The Meadows е планирана общност от 4 000 акра, която е предназначена да побере близо 11 000 домове. С новите домове, вариращи на цени от $150 000 до $700 000, има опция за бюджета на всеки. В сърцето на тази общност е The Grange, съоръжение, което е домакин на уроци по танци, класове по готварство, лекции, театрални постановки и други.

В допълнение, The Meadows е проектиран да запази откритото пространство, естествените линии на подножието на хребета и невероятните гледки. Приблизително 1100 акра са определени за паркове, алеи и училища.

Red Hawk Ridge, също в северозападната част на града, е известен със своите жилищни обекти в близост до популярното голф игрище. Общността е близо до няколко парка и пешеходни пътеки и е удобно разположена близо до центъра на Касъл Рок.

В Castle Pines ще намерите зашеметяващи домове в граничен стил, заобиколени от повече от 15 000 акра открито пространство. Общността включва три парка с повече от 13 мили природни пътеки и бъдещият растеж ще бъде сведен до минимум, за да се запази естествената среда.

Northeast Castle Rock

Founders Village е голяма, добре планирана общност с училища, съоръжения за отдих и паркове в границите му. Този квартал има жилища, вариращи на цени от $110 000 до около $300 000 и се намира точно на изток от центъра.

Escavera е луксозен квартал, който е близо до магазини, училища и голф игрища. С етажни планове, вариращи от около 2000 до 10 000 квадратни фута, има много възможности за избор.

Diamond Ridge Estates е разположен на 305 акра, като 90 от тези акра са определени като местообитание на диви животни. Със само 126 домашни обекта общността предлага частна обстановка за жителите, но е само на минути от много удобства като пазаруване, голф и други развлекателни дейности.

Southwest Castle Rock

Keene Ranch, разположено на юг от Касъл Рок и по средата между Денвър и Колорадо Спрингс, предлага големи парцели и спиращи дъха гледки в уединена обстановка. Пътеки за конна езда минават из цялата общност, а наградените голф игрища са само на минути.

Southeast Castle Rock

Bell Mountain Ranch има приблизително 300 домове на 2040 акра с близо 1000 акра открито пространство. Домовете са средно между пет и 12 акра, като много от тях са зонирани като имоти за коне. Жителите могат да се насладят на 20 мили специални естествени пешеходни и конни пътеки и повече от седем мили пътеки за разходки и колоездене.

Castlewood Ranch предлага селекция от уникални нови домове в общност със спокойна обстановка, невероятна гледка към планината, училища и възможности за отдих.

Sawgrass at Plum Creek е оживена градска общност. С удобства, включително достъп до басейн и голф игрище, Plum Creek е популярен избор за живеене в градска къща в Касъл Рок.

Готови ли сте да купите? Вижте училищата в Касъл Рок, Колорадо.

Популярна тема