Публични & Частни училища в Кинстън, Северна Каролина

Съдържание:

Публични & Частни училища в Кинстън, Северна Каролина
Публични & Частни училища в Кинстън, Северна Каролина
Anonim

Студентите в Кинстън, Северна Каролина имат много отлични възможности за избор на образование,

Lenoir Community College в Кинстън, Северна Каролина
Lenoir Community College в Кинстън, Северна Каролина

Учениците в окръг Леноар имат много отлични възможности за избор на образование, включително чартърни училища, частни училища, традиционни държавни училища, държавна гимназия за „ранен колеж“.

Държавни училища

Lenoir County School District разполага с набор от престижни предложения, включително програмата за международна бакалавърска диплома в Kinston High School, национално призната програма за предварително инженерство в South Lenoir High School и кибер кампуси, които осигуряват дистанционно обучение и видеоконференция в три гимназии. Всяко средно и средно училище предлага програмата AVID (Advancement Via Individual Determination), която е насочена към ученици със среден успех и им помага да се подготвят за колеж. И възможностите само се подобряват. Наскоро бяха завършени основни ремонти в три основни училища – Moss Hill, Banks и South East.

Окръгът е дом на пет гимназии, включително Sampson Alternative и Lenoir County Early College. Разположено в Lenoir Community College, гимназията за начален колеж има за цел да завърши студенти след пет години с диплома за средно образование заедно с асоциирана степен или две години прехвърляем кредит за колеж. Областта също така има осем основни училища, три средни училища и училище K-8.

Charter Schools

Основана през 1997 г., Children’s Village Academy е първото обществено чартърно училище в окръг Леноар. Children's Village Academy може да се похвали с малки класове и използва различни стратегии и стилове, за да достигне до всички ученици.

Kinston Charter Academy е държавно чартърно училище с академичен фокус върху науката, математиката и испанския език.

Частни училища

Arendell Parrott Academy в Кинстън, подготвително училище за колеж K-12, черпи от регион от девет окръга и е най-голямото независимо училище източно от Роли.

Християнската академия Бетел в Кинстън, която обслужва ученици от предшественик до 12-ти клас, е служба на Баптистката църква за свободна воля Бетел.

Дневното училище Nova Five Points работи с деца на 17 години и по-млади, които са били диагностицирани с психично заболяване, емоционално разстройство или разстройство, свързано с употребата на вещества.

Първокласни грижи за деца

Окръзите Леноар и Грийн могат да се похвалят с много първокласни заведения за отглеждане на деца, като само окръг Леноар предлага най-малко две дузини заведения за отглеждане на деца с четири и пет звезди. Партньорството за деца на окръзите Леноар и Грийн е организация с нестопанска цел, която помага на родителите да намерят качествена грижа за децата. С фокус върху деца до 5-годишна възраст, финансираната от държавата организация също така предоставя техническа помощ, обучение на учители и друга подкрепа на местните центрове за грижи за деца.

Научете повече за общността на Кинстън, Северна Каролина.

Популярна тема