Достъпът до федералните агенции укрепва икономиката на окръг Монтгомъри

Съдържание:

Достъпът до федералните агенции укрепва икономиката на окръг Монтгомъри
Достъпът до федералните агенции укрепва икономиката на окръг Монтгомъри
Anonim

В окръг Монтгомъри федералните агенции, държавните и местните служители и частният сектор имат дълга история на съвместна работа за постигане на важни цели, създаване на работни места и изграждане на силна икономика.

Роквил, MD
Роквил, MD

Не е изненада, че когато федералното правителство трябваше да намери най-доброто местоположение за Националния център за високи постижения в киберсигурността, то избра окръг Монтгомъри, където федералните агенции, държавните и местните служители и частният сектор имат дълго история на съвместна работа за постигане на важни цели, създаване на работни места и изграждане на силна и разнообразна икономика.

Националният център за високи постижения в киберсигурността работи с партньори от частния сектор за укрепване на икономическия растеж на САЩ чрез подпомагане на автоматизирано и надеждно електронно правителство и електронна търговия и защита на идеите и иновациите на страната от шпиони, крадци и атаки от кибертерористи.

NCCoE е създаден като партньорство между окръг Монтгомъри, щата Мериленд и Националния институт за стандарти и технологии.

„Окръгът е активен сътрудник от самото начало, като ни помага да намерим подходящо пространство за центъра, който обединява талантливи умове от индустрията, академичните среди и правителството, за да работят по належащите предизвикателства пред киберсигурността,” казва Нейт Лесър, заместник-директор на Националния център за високи постижения в киберсигурността.

Центърът е част от дългогодишно и нарастващо федерално присъствие в окръг Монтгомъри, където повече от 40 000 федерални служители работят всеки ден от името на нацията. Тяхната заплата възлиза на повече от 4 милиарда долара през 2009 г.

Федерална инфузия

Федералните разходи в окръг Монтгомъри през 2010 г. възлизат на повече от 20 милиарда долара, 9 милиарда от които са разходи за обществени поръчки, казва Стив Силвърман, директор на отдела за икономическо развитие на окръг Монтгомъри.

От тези $9 милиарда, почти $6,6 милиарда са били доставки, различни от отбраната. Това означава, че 44 процента от федералните разходи в окръг Монтгомъри през този период са били за обществени поръчки.

„Ясно е, че федералният сектор играе важна роля директно за федералните изпълнители в окръга, но косвено за другите бизнеси, които от своя страна подкрепят тези федерални компании-изпълнители“, казва Силвърман. „Всъщност пет от 10-те компании от окръг Монтгомъри, които влизат в списъка на Inc. 5000 с най-бързо развиващи се компании за 2013 г., са федерални изпълнители.“

Федералното присъствие в окръг Монтгомъри е значително. Окръгът е дом на 22 федерални агенции и лаборатории. Няколко направиха значителни разширения и инвестиции в окръга през последните няколко години. Те включват:

  • Многогодишната консолидация на централата на FDA в Уайт. Този кампус стимулира планове за развитие на LifeSciVillage, партньорство между местния разработчик Percontee и окръг Монтгомъри за изграждане на планирана общност за бионаучни изследвания и технологии зад кампуса на FDA.
  • 15-годишно подновяване на наема от NOAA за повече от 1 милион квадратни фута в центъра на Силвър Спринг, запазвайки повече от 4 000 добре платени работни места в окръг Монтгомъри. NOAA контролира Националната метеорологична служба, сред своите отговорности.
  • Подновяване на наема от Министерството на здравеопазването и човешките услуги за повече от 932 000 квадратни фута за настаняване на 3 000 служители в офис комплекса Parklawn в Туинбрук.
  • 15-годишен наем от Националния институт по алергии и инфекциозни болести на нова офис сграда клас А с площ от 491 000 квадратни фута в Туинбрук за настаняване на 2 000 служители.
  • Новият сателитен кампус на Националния онкологичен институт на стойност 200 милиона долара в кампуса на окръг Роквил-Монтгомъри на университета Джонс Хопкинс в Центъра за научни изследвания в областта на живота Shady Grove за настаняване на 2100 служители. Това е част от по-голямото развитие на Големия научен коридор на Сенека. Дом на академични институции, голяма болница и частни биотехнологични компании, Life Sciences Center е първокласното местоположение в окръга за компании с напреднали технологии.

Трансфер на технологии

Окръг Монтгомъри използва присъствието на федерални лаборатории и инсталации и инициативи чрез активна програма за трансфер на технологии. Програмата за трансфер на технологии в окръг Монтгомъри включва Gateway to Innovation Welcome Center, разположен в Центъра за иновации на William E. Hanna, Jr. в Shady Grove, месечна поредица от лектори, достъп до местни събития за трансфер на технологии, възможности за партньорство и работа в мрежа, програми за сертификати, конференцията Innovation2Commercialization и онлайн център за ресурси.

Местната икономика е допълнително подсилена от изследователи, които напускат федералните лаборатории, за да създадат компании от частния сектор. Една такава компания е MacroGenics, основана от изпълнителния директор Скот Кьониг, който е работил в Националния институт по алергия и инфекциозни болести в началото на кариерата си, казва Силвърман.

MacroGenics е лидер в откриването и разработването на иновативни лекарства, които използват следващото поколение базирани на антитела технологии на компанията. Екип от над 150 души развива набор от потенциални продукти за лечение на пациенти с рак и други сериозни, сложни заболявания. Компанията е създала партньорства с водещи фармацевтични компании по света.

Популярна тема