Окръг Монтгомъри, Мериленд планира няколко развития

Съдържание:

Окръг Монтгомъри, Мериленд планира няколко развития
Окръг Монтгомъри, Мериленд планира няколко развития
Anonim

В наши дни в окръг Монтгомъри се случва много развитие.

Джон Хопкинс Монтгомъри Каунти
Джон Хопкинс Монтгомъри Каунти

Окръг Монтгомъри е изключително космополитно място за живеене, представено от хора от всички краища на света. Един от всеки трима настоящи жители е роден извън Съединените щати, а половината от 1 милион жители на окръга са етнически малцинства.

Населението остава разнообразно, но общата нишка навсякъде е богатото качество на живот, което предлага, доказано от такива постижения като двукратно признание за All-America City, ниско ниво на престъпност, спечелена награда паркова система и прогресивни инициативи за устойчивост. Той остава един от най-богатите окръзи в нацията и предлага пълна гама от възможности за начин на живот, от градски през предградия до селски.

Окръг Монтгомъри също вижда развитие в нововъзникващи общности, като квартал Уайт Флинт и Уайт Оук, където ново строителство и адаптивно повторно използване се комбинират, за да създадат оживени и устойчиви места за живот и работа. В Уайт Флинт бивш търговски център намира нов живот като това, което в крайна сметка ще бъде 3,5 милиона квадратни фута смесено предназначение, което ще включва жилища, магазини, ресторанти и офис площи.

Първата фаза на Pike & Rose е планирана да бъде завършена през септември 2014 г. с около 500 жилищни единици, офис сграда, комплекс от киносалони, фитнес клуб, няколко ресторанта и градски площад, според Евън Голдман, вицепрезидент на Federal Re alty Investment Trust в Роквил, който разработва Pike & Rose. Две години по-късно е планирано отварянето на друга фаза с двойно по-голям размер от първата фаза, която ще включва нова мрежа от улици, както и голям парк.

Goldman казва, че общността на Pike & Rose в крайна сметка ще включва 1600 жилищни единици, 1 милион квадратни фута офис площи, 500 000 квадратни фута магазини и голям хотел.

„Това ще позволи на много хора потенциално да работят и живеят и да се наслаждават на голяма част от целия си живот, без да се налага често да напускат този район на окръг Монтгомъри“, казва той. „Но за тези хора, които все още трябва да пътуват, Pike & Rose е само на четвърт миля от пътническа железопътна гара на метрото.“

Живот и наука

Uncorporated White Oak се позиционира да се превърне в международен център за бионауки, с почти завършени планове за бивша кариера за чакъл и 300 акра неизползвана окръжна собственост, които да бъдат трансформирани в LifeSci Village. Ще бъдат изградени съоръжения, ориентирани към бионауката и изследванията, заедно с набор от възможности за жилища, пътеки, открити пространства, образователни съоръжения, ресторанти и магазини.

LifeSci Village ще се намира в близост до централата на Администрацията по храните и лекарствата на САЩ, както и до бъдеща адвентистка болница във Вашингтон, и ще бъде разработено от Percontee Inc. от Silver Spring. Percontee има регионален опит в разработването на големи проекти, с предишни успехи в Silver Spring, Wheaton и Tysons Corner, Va.

Десетки хиляди нови работни места

Също в етап на планиране за окръг Монтгомъри е Великият научен коридор на Сенека, който в крайна сметка ще разшири съществуващия център за науки за живота в Shady Grove. Плановете включват развиване на съседна свободна земя – включително място от 107 акра, собственост на университета „Джонс Хопкинс“– в 13 милиона квадратни фута смесено предназначение.

„Това ще бъде център от 900 акра за научни изследвания, академични среди и здравеопазване, заедно с жилищни сгради и десетки хиляди нови работни места“, казва Лесли Форд Вебер, временен изпълнителен директор на Johns Hopkins Кампусът на окръг Монтгомъри на университета, който се намира в Центъра за науки за живота.

Weber добавя, че Големият научен коридор на Сенека би бил логично допълнение към местната бионаучна общност, защото десетки федерални лаборатории и агенции вече имат големи операции в целия окръг Монтгомъри, включително Националните здравни институти, FDA, Национален институт за стандарти и технологии и Министерството на енергетиката на САЩ.

“Дори самият кампус на окръг Джон Хопкинс-Монтгомъри е дом на приблизително 35 иновативни компании, които се фокусират върху изследване на болести, клетъчна терапия, протеини, медицински устройства, генни изследвания, услуги за психично здраве, фармацевтични продукти и информационни технологии, " тя казва. Освен това окръг Монтгомъри вече е чудесно място за живеене. Има страхотни паркове, търговски центрове, ресторанти, театър, детски програми, програми за възрастни хора и нощен живот, а окръг Монтгомъри е на кратко пътуване с метро или кола до Вашингтон.”

Популярна тема