Окръг Монтгомъри, Мериленд: Център за глобален бизнес

Съдържание:

Окръг Монтгомъри, Мериленд: Център за глобален бизнес
Окръг Монтгомъри, Мериленд: Център за глобален бизнес
Anonim

Окръг Монтгомъри предлага предимства на жителите и бизнеса със силна икономика и страхотна училищна система.

Роквил, MD
Роквил, MD

Montgomery County предлага ненадминати предимства като място за инвестиране, работа и живот. Окръгът, най-населеният в Мериленд, е култивирал мощна и иновативна икономика на знанието, с големи клъстери във водещи индустрии, включително науки за живота, информационни технологии и комуникации и сателити, както и нововъзникващи индустрии, като киберсигурност и технология за чиста енергия.

Растежът му се подхранва от високообразована работна сила с образователни нива далеч над средните за САЩ и превъзходна училищна система K-12. Той предлага близост до столицата на нацията и активи във федерални агенции, като Националните здравни институти, FDA и NOAA. Федералните разходи в окръг Монтгомъри само през фискалната 2010 г. възлизат на повече от 20 милиарда долара.

Montgomery County е глобална дестинация за корпоративни централи на компании от Fortune 500 и списък от международно известни имена, включително Discovery Networks, Hughes Communications, Lockheed Martin, Marriott и Ritz-Carlton.

Местоположение и работна сила: Печеливша комбинация

„Окръг Монтгомъри предлага несравними предимства за фирми, които искат да се разширят или преместят, благодарение на изключителната работна сила и нашето първокласно местоположение в непосредствена близост до столицата на нашата нация,“казва изпълнителният директор на окръг Монтгомъри Исая Легет.

“Стремихме се да водим, а не да следваме, когато е възможно; примерите включват създаването на първия в страната данъчен кредит за местни биотехнологични инвестиции преди няколко години и сега подобен стимул за инвестиции в киберсигурността за насърчаване на инвестициите в тези целеви индустриални сектори. Окръг Монтгомъри наистина има

всичко това – идеално местоположение, динамична работна сила и разнообразна бизнес общност, подхранвана от силен предприемачески дух,” казва Легет.

Държавните училища в окръг Монтгомъри редовно се класират сред най-добрите в Съединените щати. Училищната система спечели престижната Национална награда за качество Малкълм Болдридж през 2010 г., най-високото президентско отличие, което се дава за отлични постижения.

Окръгът също така предлага достъп до висши учебни заведения, включително кампуса на окръг Монтгомъри на университета Джон Хопкинс, колеж Монтгомъри, медицинския институт Хауърд Хюз и Университета за униформени служби по здравни науки, за военни и обществени здравни специалисти.

Окръгът има най-високия в страната процент жители на възраст над 25 години, които притежават следдипломна степен, като 56,1 процента притежават поне бакалавърска степен.

Списъкът на федералните агенции, разположени в окръг Монтгомъри, стимулира развитието на десетки бизнеси, свързани с технологиите, изградени върху статута на федералното правителство като най-големия потребител в света на комуникации и сателитна дейност и капацитет. Компаниите за киберсигурност, сателити и комуникации са привлечени от окръг Монтгомъри заради това, добавяйки хиляди работни места и генерирайки милиарди годишни приходи.

Сред най-разпознаваемите сред основните комуникационни компании в региона е Discovery Communications, известна със своя набор от популярни телевизионни канали, включително Discovery, TLC, Animal Planet и OWN.

Discovery Communications, основана през 1985 г. като базирана в Мериленд компания, наема повече от 1600 работници в глобалната си централа в Силвър Спринг, казва Алекса Вервиър, старши вицепрезидент, връзки с правителството в Discovery.

„Окръг Монтгомъри има силна и жизнена икономика, която е основата за здрава и успешна общност,” казва Вервиър.

С близостта си до три големи международни летища и удобния достъп до столицата на страната чрез системата на метрото, не е изненада, че окръг Монтгомъри се е превърнал в международен център за бизнес. Повече от 120 чуждестранни компании работят в окръга, включително компанията за хотелиерство Sodexo, немската биотехнологична компания Qiagen, Brace Pharmaceuticals от Бразилия и Teva Biopharmaceuticals от Изреал.

Hospitality Invests in County

Окръг Монтгомъри също се превърна в лидер в централите на хотелиерската индустрия, включително Choice Hotels, Host Hotels, Ritz-Carlton и собствената хотелска компания Marriott Inc.

Marriott е основана от J. W. Marriott и съпругата му преди повече от 80 години, започвайки като самотен щанд за коренова бира, преди да построят първия си хотел Днес, централата е в Бетесда, разполага с 3800 имота и годишни приходи от над 12 милиарда долара през 2012 г.

Choice Hotels изградиха модерна, сертифицирана по LEED корпоративна централа в Роквил. Choice е една от най-големите компании за настаняване в света, франчайзинг на повече от 6300 хотела в Съединените щати и в чужбина.

„Окръг Монтгомъри е дестинация за корпоративни централи и компании от Fortune 500“, казва Холи Сиърс Съливан, президент на Montgomery Business Development Corp. „Marriott, Lockheed Martin, Discovery Communications, Hughes Communications и GEICO се обаждат Домът на окръг Монтгомъри. Тези компании осигуряват хиляди работни места и също така са топ корпоративни граждани. Те са тъканта на нашата общност.“

Популярна тема