Съкровище на изкуството и културата в окръг Монтгомъри, Мериленд

Съдържание:

Съкровище на изкуството и културата в окръг Монтгомъри, Мериленд
Съкровище на изкуството и културата в окръг Монтгомъри, Мериленд
Anonim

С повече от 350 културни организации, 60 галерии, 22 театъра и 50 исторически места общността за изкуства и развлечения в окръг Монтгомъри е жива и здрава.

Изкуства Монтгомъри Каунти
Изкуства Монтгомъри Каунти

Жизнената общност трябва да предлага удобства с качество на живот, които обхващат набор от интереси, и окръг Монтгомъри не разочарова.

С повече от 350 културни организации, 60 галерии, 22 театъра и 50 исторически места, изкуствата в окръг Монтгомъри са живи и здрави. Интегрираната обществена библиотечна система има 21 клона, разположени в целия окръг.

Освен това, 33 000 акра паркова земя в 345 парка, 34 обществени центъра за отдих с отлични съоръжения и много програми за жители от всички възрасти и лесен достъп до държавни и национални паркове, предоставят възможности за отдих изобилие и нещо, което да се хареса на почти всеки интерес.

Места за изкуства, култура и развлечения

Програма на Американския филмов институт, AFI Silver Theatre and Cultural Center е зашеметяващо реставриран театър от около 1938 г., който включва най-съвременните филмови и цифрови технологии. Мястото с три екрана предлага динамична комбинация от нови и класически филми, заедно със специални събития и изяви на сцена.

„Имаме повече от 200 000 посетители годишно и предлагаме програма от национален и международен мащаб, която обикновено може да се намери само в няколко големи града по света,“казва директорът Рей Бари.

Цитирайки онлайн рецензии, които наричат AFI Silver „истинско кино бижу“и „най-добрият киносалон, в който някога ще отидете“, Бари казва: „Получаваме доста невероятна обратна връзка. Ние сме единственото място с 5 звезди, което мога да намеря навсякъде.“

Имението в Стратмор и Музикалният център в Стратмор предлагат художествени изложби, изпълнения на живо и обучение по изкуства. През 2005 г. 30-годишната организация добави концертна зала с 2 000 места и образователен център по изкуства към своите съоръжения. „Да стъпиш в тази концертна зала означава да стъпиш на място с магия“, казва изпълнителният директор на Strathmore Елиът Пфанстиел. „Не можете да повярвате, че има един от тези в предградията. Това е една от 10-те най-добри акустични зали в света.”

Дом на местни организации, които включват Балтиморския симфоничен оркестър и Националната филхармония, Музикалният център е домакин на повече от 160 изпълнения от световна класа, обхващащи различни жанрове всяка година. Центърът за обучение по изкуства има свои собствени резидентни програми, както и безплатни събития и значителен обхват в местните училища и общността.

„Нито едно дете няма да мине с кола покрай тази сграда и да не знае какво има тук или че е добре дошло тук“, казва Pfanstiehl.

По-интимно място за вечеря и концерт може да се намери в Bethesda Blues & Jazz Supper Club, който се помещава в стария Bethesda Theatre, кино дворец в стил арт деко, построен през 30-те години на миналия век, който преди това е претърпял реновация на стойност 8 милиона долара до скорошното му повторно отваряне.

Повече от 400 000 души посещават Glen Echo Park всяка година, за да участват в класове по изкуства, фестивали, музикални изпълнения и природни програми. Но може би най-популярни са социалните танци – отворени за всички възрасти – провеждани всеки четвъртък до събота в стилове от бална зала до суинг.

Специално за деца

Децата са звездите на Imagination Stage – най-големият център за театър и изкуства за деца на Източното крайбрежие. Основана през 1979 г., Imagination Stage е посветена на иновациите, разнообразието и приобщаването и е призната за това, че прави своите професионални образователни програми за театър и изкуства достъпни за всички деца. Участниците учат театрални техники и умения, както и житейски уроци, докато се забавляват и създават нови приятели.

„Децата, които участват в дейности на етапа на въображението, постоянно развиват творчески навик“, казва Бони Фогел, основател и изпълнителен директор. „Това им служи през целия им живот!“

Приключения и отдих на открито

Регионът също така е в непосредствена близост до културни и спортни атракции във Вашингтон, окръг Колумбия, както и държавните паркове Patuxent River и Seneca Creek и Националния исторически парк Chesapeake & Ohio (C&O), където пешеходен туризъм, Предлагат се риболов, конна езда, колоездене и каране на кану.

Подписана атракция на окръг Монтгомъри, която се харесва както на деца, така и на възрастни, е Приключенският парк в Sandy Springs Friends School, въздушна гора, пресечена от зиплайни и въжени мостове с различни нива на трудност. Оживеният парк е отворен през уикендите от март до ноември и всеки ден през лятото.

„Имаме корпоративни излети, училищни излети, църковни излети, общ вход – ние сме чудовищното място за рождени дни“, казва Пол Уорнквист, директор продажби. „Получаваме лудо добри отзиви. Вирусно положително е.“

Популярна тема