Rutherford County TN: Адрес за работа и дома

Rutherford County TN: Адрес за работа и дома
Rutherford County TN: Адрес за работа и дома
Anonim

Новите общности, удобства дават на окръг Ръдърфорд непрекъснато разширяващи се жилищни възможности, които да отговарят на всеки начин на живот.

Образ
Образ

Rutherford County е не само предпочитана дестинация като бизнес адрес, но и привлича все по-голям брой ръководители, професионалисти и семейства. Окръгът има средно близо 21 разрешителни за жилищно строителство на 1000 жители всяка година от 2000 г. насам, което е номер 1 в щата. Повече от едно на всеки пет жилища е построено от началото на десетилетието, темп почти три пъти по-висок от U. S. средно.

„Окръгът се разви с притока на нови магазини на дребно, новите болници. Узряхме и пораснахме,” казва Лиза Ъндърууд, базиран в Мърфрийзбъро маркетинг директор на ParkTrust Development Co.

Списъкът с престижни домове в окръга процъфтява. Marymont Springs на ParkTrust, който ще включва повече от 800 еднофамилни къщи в началните си фази, разполага с удобства като клубна къща с многофункционални басейни, външна камина за обществени събирания и докове за риболов. Цените варират от $400 000 до повече от $1 милион. The Reserve, друг проект на ParkTrust в района на Murfreesboro, включва имения и имения на цени от $300 000 до $800 000.

Westlawn на Holrob Investments близо до Murfreesboro ще се състои от 362 еднофамилни къщи, 318 многофамилни жилища и 350 000 квадратни фута бизнес и търговски площи, както и детска площадка, джобни паркове, пешеходни пътеки и 50 дка запазени природни територии.

„Окръг Ръдърфорд е наистина силна общност.“казва Бранди Майлс, агент от Crye-Leike Re altors в Murfreesboro. „Имаме усещане за малък град с много удобства.“

Популярна тема