Nashville, TN предлага повече от кънтри музика

Съдържание:

Nashville, TN предлага повече от кънтри музика
Nashville, TN предлага повече от кънтри музика
Anonim

В Нешвил са задоволени всички музикални вкусове.

Нешвил
Нешвил

Да, кънтри музиката е цар в Нешвил, но намирането на рок група, джаз квартет или госпъл група е също толкова лесно, колкото намирането на хонки-тонк в Music City. Музиката е една от най-големите индустрии в Нешвил и помага за развитието на местната икономика в наши дни, на второ място след здравеопазването. И музика на живо от всички жанрове може да се намери почти навсякъде в града, от улиците на Бродуей до сцените на фестивали на открито.

Музикални фестивали в Нешвил

Музикални фестивали от всякакъв вид зареждат Нешвил с енергия през цялата година, особено през топлите месеци от април до Деня на труда. Един от първите е ежегодният едномесечен Awesome April, който включва множество изпълнения на автори на песни на кънтри, госпъл, блуграс и други.

Нашвил е широко смятан за меката на писането на песни, а Tin Pan South е седмичен фестивал на авторите на песни, продуциран от Международната асоциация на авторите на песни в Нашвил. Той почита занаята с приблизително 80 клубни концерта на живо в центъра на града, включително повече от 250 автори на песни, изпълняващи своите оригинални произведения.

Други забележителни тържества включват музикалния фестивал CMA и ритуалите на пролетта (провеждани в университета Вандербилт), докато предаваните по телевизията награди като музикалните награди CMT и наградите GMA Dove отдават почит всяка година на страната и съвременна християнска музика.

Четвърти юли

В средата на лятото фойерверки озаряват небето и хиляди зрители се събират за спектакъла на Четвърти юли. Събитието, което се провежда по поречието на река Къмбърланд, празнува музиката на Америка с безплатен концерт на открито в центъра на града с участието на Симфоничния оркестър на Нашвил, изпълняващ с някои от най-големите музикални звезди.

Неофициален край на летния сезон е годишният Music City Jazz Blues & Heritage Festival. Двудневният джем сешън през уикенда на Деня на труда събира местни и национални артисти за фестивал на джаз, блус, ритъм енд блус, фънк и реге.

Популярна тема