Хотелите и ресторантите в Нешвил, Тенеси се възползват от нарастващата икономика

Съдържание:

Хотелите и ресторантите в Нешвил, Тенеси се възползват от нарастващата икономика
Хотелите и ресторантите в Нешвил, Тенеси се възползват от нарастващата икономика
Anonim

Хотелиерската индустрия в Нешвил се радва на бум на хотелски стаи и изискани заведения за хранене.

Нешвил, Тенеси
Нешвил, Тенеси

Ако го построите, те ще … ядат. И сън. Индустрията на гостоприемството в Нешвил се радва на завиден подем, като изглежда, че за една нощ се появяват нови хотели, ресторанти и водоеми от всякакво описание. Някога град, в който вратите на много ресторанти се затваряха в 21:00 часа, Нешвил днес предлага десетки прочути ресторанти, ръководени от знаменити готвачи, изобретателни менюта, уважавани миксолози и първокласни винени барове. И, да, все още можете да намерите от време на време традиционна бирария и домашно кафене, специализирано в онзи деликатес от Нешвил, горещо пиле.

Foodie Haven

Пухкавите бисквити и домашно приготвени консерви в Loveless Café или чийзбургерът в Rotier’s винаги ще имат специално място в кулинарното сърце на Нешвил. Но само през 2013 г. се появиха множество нови любовници, като Husk на супер-готвача Шон Брок, местна итерация на неговия прочут ресторант Чарлстън със същото име. Също нови на сцената: Rolf and Daughters, Silo, Etch, Southern Steak and Oyster, Farm House, Treehouse, Blvd и други. Това е в допълнение към утвърдените убежища за кулинари като Margot, City House и много прочутия Catbird Seat.

Стая за растеж

В отдела за настаняване нови луксозни хотели дебютираха или бяха в процес на работа, когато новият MCC отвори врати. Хотел Omni Nashville, срещу MCC и свързан със Залата на славата и музея на кънтри музиката, удиви със своите 800 луксозни стаи за гости, басейн на покрива и ресторант Kitchen Notes, който се гордее с бисквитен бар. Подготвени за посрещане на гостите, Renaissance и Downtown Hilton претърпяха многомилионни ремонти, а нов хотел Marriott близо до MCC е в етап на планиране.

С оживената музикална сцена на Нешвил и развиващия се център, което го прави топ дестинация за рекорден брой пътуващи по работа, отдих и групи, тези хотели подобряват способността на града да приема повече посетители.

През първите 45 дни на работа Omni вече беше осигурил повече от 90 групови ангажимента и резервира 400 000 стаи, благодарение на срещите, планирани до 2024 г.

„Нешвил е едно от най-ярките места по отношение на растеж и възможности и ние сме горди да сме част от него,“казва Дан Пиотровски, генерален мениджър на Omni Nashville Hotel.

Популярна тема