Магическа музика в Мускоги, ОК

Съдържание:

Магическа музика в Мускоги, ОК
Магическа музика в Мускоги, ОК
Anonim

Изненадваща селекция от музикални заведения има около Мускоги, Оклахома.

Образ
Образ

Не е изненадващо, че различни музикални звезди стартираха в Мускоги, Окла. Едва ли минава ден, без да има музикално изпълнение на живо, което да се види. А музикалната сцена тук надхвърля кънтрито. Той включва джаз изпълнители като Barney Kessel и Pee Wee Russell, госпъл певицата Smokie Norful и кънтри дуото Swon Brothers. Ето само няколко акцента от музикалната сцена на Muskogee.

Музика от миналото и настоящето

От 1995 г. Музикалната зала на славата на Оклахома демонстрира влиянието, което жителите на Оклахома имат върху музикалната индустрия. Залата е отличила повече от 75 лица и групи, включително световноизвестни артисти, оглавяващи класациите, като Тоби Кийт, Кристин Ченоут и Кари Ъндърууд. Посетителите могат да научат за новобранците и техния принос към музикалната култура и да се насладят на музика на живо всяка четвъртък вечер.

„Музеят е страхотна атракция и ние сменяме експонатите си редовно, за да внесем страхотни неща, но музиката на живо е най-голямото нещо, което залата на славата носи на Мускоги. Започваме да привличаме много внимание от регионални актове и някои национални актове [които се интересуват от нашето място],” казва изпълнителният директор Джим Блеър. „И мисля, че някак достигнахме момент, когато хората говорят за музика на живо [в Мускоги], те започнаха да говорят за Залата на славата.“

Музикалните съкровища на Мускоги

Друга музикална забележителност е Roxy Theatre, който очарова посетителите си от отварянето си през 1948 г. Първоначално киносалон, сега той предлага асортимент от музикални представления, продукции на живо и пиеси, както и скорошни и класически филми. Театърът създава незабравимо изживяване, като предлага качествено забавление, като същевременно пренася посетителите във времето със своята сграда след Втората световна война. Неоновият надпис от старата школа на входа, умело изработената архитектура и арт деко стъклото, облицоващо интериора на сградата, посрещат посетителите, които след това могат да се отпуснат на напълно реставрираните седалки в театъра. Този бюфет за сетивата лесно превръща Roxy в една от най-добре пазените тайни на Оклахома, която посетителите със сигурност ще се изкушат да споделят с другите.

Max’s Garage не представя антична архитектура или ръчно изработено стъкло (въпреки че може да има неонов знак или два), но предлага убийствена музика на живо, заедно със страхотна храна и напитки. Това е идеалното място да се отпуснете и да танцувате на мелодии. Всяка вечер от седмицата включва нова специална или промоция. Хората със сигурност ще си тръгнат от една нощ в гаража с някои страхотни спомени и може би няколко нови приятели. Но нощта на музиката не трябва да свършва дотук – в близкия район има много казина. Казино Cherokee Fort Gibson остава отворено до късно и е домакин на голям брой изпълнения на живо и концерти на големи имена.

Блус ритъмът продължава и продължава

Черешката на върха на вкусната музикална торта в района на Мускоги без съмнение е блус фестивалът Dusk Til’ Dawn, който се провежда ежегодно в близкия Рентисвил. Това тридневно събитие, което обикновено се провежда в края на август, е изпълнено с непрекъснати, блус, добри стари мелодии. Група след група излиза на сцената, карайки инструментите си да пеят (или да плачат, в зависимост от това кой ги свири), напомняйки на слушателите защо блус музиката е популярна от толкова много години. Фестивалът е огромна част от тази нарастваща музикална сцена, която прави района задължителен за посещение всяка година за любителите на музиката от Оклахома и извън нея.

Популярна тема