Ресторанти, които да опитате в Мускоги, ОК

Съдържание:

Ресторанти, които да опитате в Мускоги, ОК
Ресторанти, които да опитате в Мускоги, ОК
Anonim

Открийте най-добрите ресторанти и заведения за хранене в Мускоги, Оклахома.

Уютно кафене Cup в Мускоги, ОК
Уютно кафене Cup в Мускоги, ОК

За малък град, Мъскоги дава свръхдоставки в много области. Музикална сцена: проверете. Изкуство и култура: проверете. А изборът на храна в големите градове? Да, имаме и такива. Ето няколко вкусни акцента:

Lopez Grill

Това много вкусно заведение за хранене предлага същата храна като всяка друга мексиканска кухня в цялата страна, само че е по-прясна. И по-вкусно. С по-добро обслужване. И по-евтино. Когато отидете (защо не сте отишли вече?) опитайте хавайските фахитас, които се сервират в цвъртящ ананас.

Cosy Cup Cafe

The Cosy Cup в Arrowhead Mall олицетворява кулинарната сцена в Muskogee. Всичко, което сервират, е ръчно изработено (дори ръчно „изработено“) в малки партиди. Менюто е както амбициозно, като тяхното Red Velvet Brownie, така и успокояващо познато, като техните сандвичи с гевреци. Те също така получават бонус точки за появяване на тонове местни фестивали за храна в района и за това, че са отворени до 21:00 часа. за тези късно вечерни желания за сладко.

Chow's Express

За местните жители на Мускоги, които са настроени за страхотна бърза храна, Chow’s е предпочитано място. Уверете се, че започвате храненето си правилно с едно от най-добрите яйчени рулца в целия окръг Мускоги. Не можете да сбъркате и с някое от основните им азиатски ястия. Техният лозунг е правилен – те наистина имат „добра храна за вас и вашето семейство.“

Chet’s Dairy Freeze

Chet’s прегръща идеята да прави няколко неща, но да ги прави наистина, наистина добре. Те хранят Okies с хот-дог и студени лакомства, за които да умрат от двете си местоположения в Мускоги. И не какви да е хот-дог, а най-качествените. Перфектен с шейк или ягодова сода.

Pizza Inn

Има време и място за сдържаност. Освен това има време и място за (почти) неограничени възможности и толкова чинии, с колкото можете да се справите. За онези времена има бюфет в цялото му великолепно богатство. И макар че в Мускоги има много китайски бюфети, има само една пицария. Тази пицария (която също извършва разнасяне и доставка) също не жертва качеството за сметка на количеството.

Популярна тема