Muskogee, OK Изкуства и култура

Съдържание:

Muskogee, OK Изкуства и култура
Muskogee, OK Изкуства и култура
Anonim

Сцената на изкуствата и развлеченията в Мускоги продължава да расте, процъфтява и се развива

Мъж минава покрай стъклена витрина, съдържаща експонати в Музея на трите реки
Мъж минава покрай стъклена витрина, съдържаща експонати в Музея на трите реки

Културата изобилства в Мускоги, от музика до художествени изложби и дегустации на вино. Язденето на бикове и състезанията в пристройките предлагат уникални атракции и бягство от обикновеното.

Индиански арт събития

Muskogee има богата история на американските индианци и няколко художествени изложби, които изследват тази култура. Музеят на петте цивилизовани племена е домакин на шоуто и фестивала за изкуство на американските индианци Art Under the Oaks, който предлага изкуства, занаяти и музика. Американският индиански Pow Wow в Bacone College празнува културата на американските индианци и чрез изкуството. Pow wow включва пеене, танци и други традиционни дейности, както и пазар на изкуства и занаяти на американските индианци.

Приключенски атракции

Дръжте се за местата си за някои от най-добрите язди на бикове в нацията. Всеки януари Muskogee Civic Center е домакин на националните финали на Bull Riders Inc., където 30 от най-добрите ездачи на бикове в света се състезават в събитие, което завършва сезона. Събитието се спонсорира от казиното Muskogee Creek Nation, търговската камара на Muskogee и Bull Riders Inc.

Състезанията в пристройката се провеждат като част от Дните на наследството на Мускоги. Пристройките се изграждат от участниците и могат да бъдат направени от всякакви материали. Един член на екипа трябва да язди вътре в пристройката, докато другите двама членове на екипа бутат. Дните на наследството също предлагат изява на таланти, както и изкуства, занаяти и храна.

Стенопис на Мускоги

Художникът Ланс Хънтър безпроблемно съчетава изкуството с историята на Мъскоги със своята стенопис на стената на магазина за лекарства Gaddy. Стенописът е украсен с изображение във винтидж стил на млада жена, държаща поднос със старомодни чаши Coca-Cola, името Gaddy и думите „Качество, на което можете да се доверите“. Стенописът е висок около 12 фута.

Симфония в парка

През летните месеци популярните концертни изпълнения на Symphony in the Park се провеждат в красивия парк Honor Heights. Много посетители и жители се радват да донесат пикник, за да се насладят допълнително на този музикален празник, допълнен с фойерверки.

Храна и вино

Не е нужно да сте ценител на виното, за да се насладите на дегустацията на вино, бира и храна, организирана от Ротари клуб Мускоги всеки април. Разположено в Papillion в парка Honor Heights, ежегодното парти набира пари за осигуряване на чиста вода на развиващите се страни чрез „превръщане на виното във вода“.

Искате ли още дегустации на вино? Вижте годишния фестивал за дегустация на вино Shriner’s Flying Fez. Разположено в Bedouin Shrine Center, събитието позволява на посетителите на фестивала да опитат местни вина, както и храна, докато се наслаждават на музика на живо и дори на модни ревюта. Фестивалът, който се провежда през февруари, е в полза на Shrine Hospital Fund.

Открийте повече за изкуствата в Мускоги, Окла.

Популярна тема