Три системи закотвят здравеопазването в Нешвил, Тенеси

Съдържание:

Три системи закотвят здравеопазването в Нешвил, Тенеси
Три системи закотвят здравеопазването в Нешвил, Тенеси
Anonim

Чрез непрекъснато развитие и открития, HCA, Vanderbilt и Saint Thomas са водещи в поддържането на репутацията на града като лидер в здравеопазването.

Нешвил, Тенеси
Нешвил, Тенеси

Много доставчици на здравни услуги играят роля за превръщането на Нешвил в столица на здравната индустрия и няколко основни системи обслужват местните жители: HCA, Медицински център на университета Вандербилт, Медицински колеж Meharry и Saint Thomas He alth.

От основаването си в Нешвил през 1968 г. HCA постави висок стандарт на грижа, който сега се простира до мрежата от 165 болници и 115 самостоятелни хирургични центъра в 20 щата и Англия. През 2013 г. 110 от лицензираните болници на HCA в САЩ бяха включени в списъка на Съвместната комисия с най-добри резултати по ключови мерки за качество. Системата също обяви цялостно проучване за предотвратяване на инфекции в 43 от своите болници и спечели високи оценки за безопасност на пациентите.

На местно ниво мрежата TriStar на системата разширява своите услуги във всичко - от болнична и извънболнична рехабилитация до инсулт, хирургични, педиатрични и неонатални грижи. Два от неговите онкологични центрове Sarah Cannon бяха признати през 2013 г. от Комисията по рака (CoC) на Американския колеж по хирурзи за техните изключителни онкологични грижи.

Пионерски изследвания

Дом на шест големи медицински заведения, включително Университетската болница Вандербилт и Детската болница Монро Карел Джуниър във Вандербилт, Университетският медицински център Вандербилт е национално известен лидер в медицинските изследвания и специализираните грижи.

Медицинският център наскоро обяви разширяване на своята детска болница за $84 милиона, което ще го постави сред 20-те най-големи педиатрични болници в страната. Освен това има нова програма за лечение на деца със сложни медицински състояния, които не се вписват в нито една специалност. Програмата предоставя на педиатрични пациенти, чиито заболявания ги излагат на риск да станат „медицински сираци“, място, където да отидат, за да обединят грижите си.

Друго новаторско развитие в болницата е програмата PREDICT на VUMC, която стартира през 2010 г. Програмата е генотипирала повече от 14 000 пациенти за 184 различни генетични вариации, които влияят на реакцията на тялото към различни лекарства, и наскоро добави лекарството за трансплантация Такролимус към тези усилия.

Увеличаване на достъпа до здравеопазване

Водещата религиозна здравна система в Тенеси, Saint Thomas He alth управлява пет болници в Среден Тенеси, включително болница Saint Thomas, която е дом на първия по рода си напълно интегриран център за мозъчни тумори в Съединените Щати.

Системата разширява партньорството си с Центъра за здравни науки на Университета на Тенеси, за да увеличи броя на слотовете за обучение в Среден Тенеси за бъдещи лекари. Друго ключово развитие е неотдавнашното стартиране на MissionPoint He alth Partners, програма за организация за отговорни грижи, ангажирана с подобряване на здравния статус на общностите, които системата обслужва, чрез достъпни, фокусирани върху пациентите, висококачествени грижи.

Популярна тема