Education on Fast Track в Muskogee, OK

Съдържание:

Education on Fast Track в Muskogee, OK
Education on Fast Track в Muskogee, OK
Anonim

Традиционните места за обучение са идеални допълнения към няколко иновативни подхода в Мускоги, ОК.

Образ
Образ

В Мускоги има много възможности за образование, включително предучилищни, K-12, колежи и университети. В поне един случай общественото образование може да бъде намерено в дома.

Държавни училища

Чрез така наречения „виртуален учебен ден“учениците от гимназиите и средните училища във Форт Гибсън могат да си останат вкъщи и да взаимодействат с учителите си чрез своите лаптопи или таблети. Това се прави чрез цифровата инициатива One-to-One на училищния район Fort Gibson, която започна в началото на учебната 2013-14 година.

Всеки ученик в двете училища получава лаптоп или таблет, който може да носи вкъщи. И в определени дни през годината учителите идват в училище, но учениците учат у дома.

Близо 6 500 ученици в района се обслужват от държавните училища в Мускоги, включително център за ранно детство, осем начални училища, гимназия в Мускоги и център за 7-ми и 8-ми клас на Алис Робъртсън. Районът също е дом на Научната академия на Бенджамин Франклин и Rougher Alternative Academy.

Освен това Центърът за ранно детство в района има значително въздействие върху държавните училища в района, откакто е открит през 1999 г. Той включва структурирана академична учебна програма, както и дейности, които насърчават социалните умения, физическото развитие и езика умения.

Специално обучение

Основано в началото на 1900 г., училището за слепи в Оклахома обучава ученици, които са или слепи, или с увредено зрение, и има 100 процента завършване.

За различен вид учебно изживяване, в ход са планове и набиране на средства за Центъра за изкуства и наука Muskogee, който да бъде отворен в квартал Depot на града. С акцент върху науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката (STEAM), интерактивният музей ще бъде насочен към учащи от всички възрасти.

Висше образование

Connors State College обучава местни студенти от 1909 г. и днес бележи огромен растеж. Според неговия уебсайт пристигането на д-р Тим Фалтин като президент през 2011 г. е насърчило нови строителни проекти и нови степени и програми.

Кампусът Muskogee на Североизточния държавен университет е открит през 1993 г. и днес обслужва приблизително 1400 студенти. NSU-Muskogee се превърна в съюзен център за здравно образователно програмиране за североизточна Оклахома, като продължава да разширява обхвата си на здравеопазване чрез различни партньорства.

Други места за висше образование в Muskogee включват Indian Capital Technology Center и Bacone College.

Популярна тема