Паркове и места за отдих в Нешвил, Тенеси

Паркове и места за отдих в Нешвил, Тенеси
Паркове и места за отдих в Нешвил, Тенеси
Anonim

Поглед към възможностите за отдих на открито за жителите и посетителите в района на Нешвил.

Нешвил, Тенеси
Нешвил, Тенеси

Нешвил може да е известен със своите изкуства и култура, но също така предлага много възможности за отдих за тези, които искат да избягат сред природата или да се активират на открито.

Само градът разполага с повече от 12 000 акра открито пространство, повече от 100 парка (включително няколко парка за кучета) и изобилие от обществени спортни съоръжения, които включват голф игрища, игрища за топка и др.

Усилията за насърчаване на ходенето, бягането и колоезденето, заедно с по-големите зелени инициативи на Нешвил, допринесоха за изобилие от пътеки и зелени пътища в целия град. Околните райони, включително окръзите Уилямсън, Съмнър и Ръдърфорд, последваха примера, отваряйки пространство за пешеходци, бегачи, туристи и велосипедисти. Групите за дейности и срещи процъфтяват в целия регион, давайки възможност на жителите да общуват, докато се поддържат във форма или се наслаждават на открито.

„Наличието на зелени пътища се занимава с толкова много проблеми, от затлъстяването до стойността на имотите“, казва Томи Линч, директор на отдела за паркове и отдих на метрото в Нешвил. „Ние сме особено развълнувани от това, което се случва в центъра на града със зеленото развитие по крайбрежието на реката, което ще отговори на нуждите на жителите и хората, идващи за новия конгресен център.“

Разположен по протежение на източната страна на река Cumberland до LP Field, Cumberland Park предлага пътеки, интерактивни зони за игра и площадка за пръскане, популярна сред семействата през лятото. Пешеходен мост свързва парка със западната част на центъра, където са в ход планове за амфитеатър и допълнителни пътеки и открито зелено пространство.

Свързаността на зелената алея в крайна сметка ще позволи на пешеходците да се движат през дълги участъци от целия град, без изобщо да се качват на път, казва Линч.

Ново съоръжение за гребане също е планирано в Shelby Bottoms по протежение на източната страна на реката, а езерата и други реки в целия регион предлагат изобилие от възможности за каране на лодка, плуване, риболов, каране на кану и каяк. За повече приключения на открито, градът е дом на няколко частни опции за спускане с циплайн, както и аквапарка Nashville Shores на езерото Percy Priest.

Популярна тема