Murfreesboro, училищата в окръг Ръдърфорд се нареждат сред най-добрите училища в щата

Murfreesboro, училищата в окръг Ръдърфорд се нареждат сред най-добрите училища в щата
Murfreesboro, училищата в окръг Ръдърфорд се нареждат сред най-добрите училища в щата
Anonim

Училищата Murfreesboro City и училищата Rutherford County се ползват с репутацията на училищни квартали с най-добри резултати.

Образ
Образ

С училища със Синя панделка, училища от Национално заглавие I, най-добри класации в щата, учители на годината, нарастващ запис и директни A в техните академични карти, не е чудно, че градските училища Murfreesboro и училищата Rutherford County се радват на репутация като най-добри изпълнители.

В допълнение към отличията, Образователният съвет на окръг Ръдърфорд беше обявен за Училищен съвет на годината през 2013 г. от Асоциацията на училищните настоятелства в Тенеси, благодарение на своите ефективни политики, дългосрочно планиране и отговор на огромното записване растеж.

Пет частни училища в района също отбелязаха значителен растеж и постижения.

Освен това дълбоките връзки с държавния университет в Средния Тенеси привличат качествени учители и осигуряват достъп до уникални ресурси.

Едно от най-новите училища в окръг Ръдърфорд е Central Magnet School, конкурентно средно и средно училище за подготовка за колеж, което отвори врати през 2010 г. в историческия център на Мърфрийсборо.

„Окръг Ръдърфорд искаше нещо за своите ученици с по-високи постижения и Central Magnet School ни позволява да се съсредоточим върху техните нужди,” казва д-р Джон Аш, който е директор.

В партньорство с MTSU, Central Magnet и Discovery School ще бъдат първите, които ще участват в споразумение за обмен с Dongcheng Education Group в Ханджоу, Китай, за насърчаване на обучението и сътрудничеството между културите.

Такава експозиция е от решаващо значение, казва д-р Линда Гилбърт, директор на градските училища в Мърфрийзбъро, които пуснаха технологична инициатива през 2014 г., която поставя един лаптоп или iPad на всеки двама ученика във всичките си класни стаи.

„Идеята е да подготвим учениците за работната сила“, казва Гилбърт. „Не можем да кажем, че правим това, освен ако не разполагат с технологията, уменията и опита, от които ще се нуждаят.“

Популярна тема