Ресторанти в Чикаго Саутленд

Съдържание:

Ресторанти в Чикаго Саутленд
Ресторанти в Чикаго Саутленд
Anonim

От обедни специалитети до изискани вина и заведения за хранене, южните квартали на Чикаго предлагат класически италиански любими ястия, органични намазки от фермата до масата, някои от най-пресните морски дарове и занаятчийски напитки и ръчно изработени оригинални смеси от вина наоколо.

Ресторант и пивоварна Flossmoor Station във Flossmoor, IL
Ресторант и пивоварна Flossmoor Station във Flossmoor, IL

„Вкусно“е в менюто в южната част на Чикаго. От пресен улов до напитки, тези места са готови да направите следващата си резервация.

Tinley Park

Модерна представа за къщите за морски дарове от 1940 г. на атлантическия бряг, Tin Fish осигурява непринудено изживяване за хранене и гарантира най-пресните морски дарове в Чикаго, като лети с него шест дни в седмицата. Отбийте се в понеделник за бутилки вино на половин цена.

Homewood

Пътувайте до краища на света в The Cottage on Dixie с ротационно меню, което включва месечни ястия, предназначени да отразяват регионалните кухни. Все пак винаги ще мислите за дома си, докато ядете органични, местно отгледани храни в това луксозно заведение от ферма до маса.

От 1959 г. Aurelio’s Pizza сервира тънки, дебели пици и пици с пълнеж. Опитайте най-популярната им домашна италианска наденица или „Калабрезето на мама Аурелио“за почерпка. Те не могат да се похвалят с добавки или замразени съставки и правят тестото си прясно всеки ден.

Облечете се за обяд или вечеря в Balagio Ristorante, италианско заведение, известно с домашно приготвените сосове. Удължете престоя си, като се отдадете на десерт, портвайн или еспресо, като същевременно се насладите на нощни забавления.

За тълпата от над 21 Grape & Grain Co. предлагат вина, спиртни напитки, занаятчийски и вносни напитки и безплатни дегустации. Разчистете вечерния си календар за жадните четвъртъци, където има чаши вино за $4 и без такса за тапа, за да носите собствена бутилка, докато се наслаждавате на пиано музика на живо.

Flossmoor

Flossmoor Station Restaurant and Brewery, нова пивоварна, разположена в сградата на жп гарата Flossmoor, предлага ръчно изработени бири и богато меню, за да задоволи всяко желание. През делничните дни можете да се насладите на напитки от друг вид в тяхното кафене „Brewbucks“.

Orland Park

Независимо дали сте в настроение за спокойна вечеря на маса или на бара – където всяко ястие е създадено, за да пасне на конкретно вино – обиколка на частната стая за стареене в бъчви, освежаване в стил Напа стая за дегустации или посещение на магазина за продажба на дребно, можете да намерите точно това, което търсите, като посетите винарна и ресторант Cooper's Hawk. Присъединете се към клуба на виното, за да получите достъп до 12 до 15 нови годишни вина от винопроизводителя Роб Уорън, който гарантира, че „Полагат се внимателни грижи, за да се гарантира, че потокът на небцето е приятен, така че вината да са подредени от най-леките до плътни и от най-сухите до най-сладките,“като описано от мениджъра по комуникациите Мелани Пиърс.

Популярна тема