Болници и центрове за грижи в Чикаго Саутленд

Съдържание:

Болници и центрове за грижи в Чикаго Саутленд
Болници и центрове за грижи в Чикаго Саутленд
Anonim
Образ
Образ

Независимо дали имате изкълчен глезен, или се нуждаете от напреднала операция, или търсите дом за възрастни хора, в Чикаго Саутленд има съоръжения, които да отговорят на всичките ви медицински нужди.

Болници

Advocate South Suburban Hospital е заведение за спешни грижи с 284 легла, което предоставя набор от болнични, амбулаторни, диагностични, извънболнични и амбулаторни услуги. Съоръжение с нестопанска цел, Advocate South Suburban също предлага авангардни технологии и център за лечение на рани и хипербарна медицина. Една от многото програми за обхват на общността, които болницата предлага, е Програмата за преходна заетост, която помага на тийнейджъри с увреждания в развитието да се подготвят за работната сила.

Здравният център Oak Forest на окръг Кук през 2011 г. се преобразува от болница в център за амбулаторни здравни грижи като средство за разширяване на услугите и добавяне на лекари от първичната медицинска помощ, за да се отговори на нуждите на общността. Oak Forest включва кардиология, управление на болката, подиатрия и рехабилитационни услуги.

MetroSouth Medical Center е лечебно заведение с 330 легла, изцяло самостоятелни стаи, с мрежа от 12 здравни центъра и 45 медицински специалности. В допълнение към национално призната програма за сърдечни грижи и популярна програма за акушерство, MetroSouth наскоро добави стационарно отделение, обслужващо възрастни пациенти с проблеми с паметта, настроението и психичното здраве.

Ingalls He alth System е болница с 563 легла с мрежа от амбулаторни центрове, предлагащи високотехнологични диагностични и лечебни услуги и 24-часов достъп до малка спешна помощ.

Грижи отвъд физическото

С цел „грижа отвъд физическата“, Dolton Nursing and Rehabilitation предоставя набор от краткосрочни суб-остри рехабилитационни услуги, състрадателни грижи за деменция и дългосрочни квалифицирани сестрински грижи за своите жители.

Група от семейни лекари основа Семеен християнски здравен център, за да предоставя грижи на жителите на района с недостатъчно медицинско обслужване и недостатъчно осигурени. С 26 стаи за медицинско лечение, центърът се разшири, за да включва стоматологични, поведенчески здравни и акушерски/гинекологични услуги.

Хосписът и палиативните грижи на Seasons в Илинойс предлагат няколко програми за тежка загуба за пациенти и техните близки. И в продължение на повече от 100 години Franciscan St. James He alth, който има кампус на Олимпия Фийлдс, предоставя базирано на вярата, интегриращо здравеопазване „за всеки, който влезе на вратата.“

Популярна тема