Камарата на окръг Маури предлага ресурси в помощ на малкия бизнес

Камарата на окръг Маури предлага ресурси в помощ на малкия бизнес
Камарата на окръг Маури предлага ресурси в помощ на малкия бизнес
Anonim

Търговско-икономическият съюз на окръг Маури улеснява собствениците на фирми, мениджърите и служителите да инвестират в собствения си личен успех.

Колумбия
Колумбия

Успешните фирми инвестират в себе си – и Камарата на окръг Маури и Икономическият алианс предоставя на фирмите в района ресурси, за да им помогне да направят това.

В рамките на бизнес общността „има глад за професионално развитие“, казва Кара Хъкаби, директор на Камарата на окръг Мори и Икономическия съюз. „С подобряването на икономиката нараства желанието да се инвестира в растеж и напредък.“

Шофирането до Нешвил за семинар не винаги е опция за заети хора, така че камарата предоставя възможности на местно ниво. Те включват редовно планирани сесии за обяд и обучение, които изследват горещи теми като социален и имейл маркетинг и стратегическо планиране, както и семинари, фокусирани върху развитието на лидерството.

Камарата също така спонсорира програми като Women of Wisdom, която предлага на жените собственици на бизнес ежемесечни възможности за общуване и чуване от бизнес експерти, и Generation Maury, която обединява млади – и младомислещи – лидери за обмен идеи всеки месец.

„Това са прогресивни професионалисти, ориентирани към общността“, казва Хъкаби. „Те не само искат да работят в мрежа, но също така искат да бъдат ангажирани в професионално и общностно развитие.“

Членовете на камарата обаче не трябва да чакат среща, за да споделят новини за себе си и бизнеса си. Те могат да се регистрират за пакета за електронна търговия на камарата и да публикуват съобщения за новини, видеоклипове и снимки директно на уебсайта на камарата, където други членове и широката общественост могат да видят тяхната информация. Те могат също да публикуват работни места, специални оферти и сделки на сайта безплатно.

„Те имат страница на нашия уебсайт и контролират тази страница“, казва Хъкаби. „За много хора в окръг Мори и извън него камарата е избраният ресурс.“

Популярна тема