Парк Ридли в окръг Маури се разраства като горещо място за спортни турнири

Парк Ридли в окръг Маури се разраства като горещо място за спортни турнири
Парк Ридли в окръг Маури се разраства като горещо място за спортни турнири
Anonim

Ridley Park в Колумбия се превръща в популярна дестинация за спортни турнири.

Образ
Образ

Високопоставеният отбор по софтбол Lady Vols на университета в Тенеси игра срещу MTSU Lady Blue Raiders в Колумбия през март 2014 г. Нищо необичайно в играта, освен че се игра в спортния комплекс Ridley Park.

Разположен по протежение на щатски път 243, Ridley Park отвори врати през 2011 г. като многофункционално спортно съоръжение с 12 полета с 10 бейзболни/софтбол диаманта и две футболни/футболни игрища. Комплексът беше домакин на 15 турнира през първата си година, а повече от 30 турнира са планирани за 2014 г.

“През 2012 г. бяхме домакини на турнира на асоциацията на треньорите по софтбол в Средния Тенеси, който привлече няколко гимназии, включително гимназията Riverdale в Murfreesboro, която беше тренирана от Джеф Брийдън, който оттогава стана главен треньор на MTSU Lady Blue Raiders, “, казва Брайън Бордън, директор на парковете и отдиха в град Колумбия.“Джеф беше възхитен от гимназиалния турнир през 2012 г. и нашите полета, след което изигра важна роля в насрочването на играта MTSU-UT в Ридли Парк.“

Borden казва, че комплексът е получил възторжени отзиви за своите естествени тревни настилки. Той приписва заслугите на пазачите на съоръжението за превръщането на Ридли Парк в желана дестинация за отборите, които идват да играят.

„Имаме напълно запълнен график през 2014 г. от уста на уста – не се е налагало да наддаваме за никакви турнири,“казва той. „Повечето турнири включват 35-50 отбора, така че около 2500 души отсядат в местни хотели, хранят се в ресторанти, купуват бензин и пазаруват в магазините. Ridley Park осигурява голям икономически тласък за Колумбия и окръг Мори през пролетта, лятото и есента.“

Популярна тема