Мрежата за здравеопазване продължава да се разраства в окръг Маури

Съдържание:

Мрежата за здравеопазване продължава да се разраства в окръг Маури
Мрежата за здравеопазване продължава да се разраства в окръг Маури
Anonim

Жителите на окръг Мори имат достъп до авангардни здравни грижи, благодарение на известен медицински център, партньорства с най-добрите болници в Нешвил и нарастващи амбулаторни заведения.

Колумбия, Тенеси
Колумбия, Тенеси

Окръг Мори си създава име в здравеопазването. С изключителен медицински център, партньорства с най-добрите болници в Нешвил и нови педиатрични, спешни и амбулаторни заведения в Спринг Хил, жителите на района могат лесно да имат достъп до авангардни грижи близо до дома.

Базираният в Колумбия Регионален медицински център Maury (MRMC) е високо класиран от най-добрите агенции за рейтинг на болници в страната за своите качествени грижи и най-добри медицински практики. Медицинският център постоянно е посочван сред 100-те най-добри болници в нацията от Truven He alth Analytics и е единствената болница в Тенеси, получила наградата Everest, която отличава болници, които са постигнали най-високи текущи резултати и най-бързо дългосрочно подобрение за пет години.

Съвместната комисия, водещият национален орган за акредитация на здравеопазването, също определи Maury Regional като болница с най-добри резултати за нейното отлично представяне в използването на ефективни процеси за подобряване на грижите за инфаркт, сърдечна недостатъчност и пневмония.

„Изключително се гордея с качеството, обслужването на клиентите и финансовата стойност, които предоставяме на повече от 260 000 жители в нашия регион,” казва Алън Уотсън, главен изпълнителен директор на Maury Regional.„Сравняват ни с някои от най-престижните медицински центрове в нацията по федерално докладвани данни и продължаваме да получаваме похвали за качеството на грижите, които предоставяме.“

Maury Regional подобрява специализираните грижи, извънболничните услуги

Наред със спечелването на признание за своята ортопедия и лечение на диабет, Maury Regional пробива нови позиции в области като кардиология и неврология. Болницата наскоро стана една от първите в Тенеси, която предлага нова възможност за лечение на пациенти, страдащи от коронарна артериална болест (CAD), и предоставя пълна гама от услуги за лица с различни неврологични заболявания и разстройства.

Maury Regional също разширява своята амбулаторна мрежа. Болницата наскоро приветства в своя кампус заведение за спешна помощ, First Stop Urgent Care, което е отворено седем дни в седмицата от 8 сутринта до 19 часа, а доставчикът на здравни услуги разширява обхвата си в целия окръг с новооткрития регионален център Maury Пролетен хълм.

Съоръжението от 62 365 квадратни фута, което има повече от 30 лекари и клинични доставчици, предлага набор от амбулаторни услуги, включително физикална терапия, специализирана клиника за лекари, център за хирургия и лъчетерапия предлага се в сътрудничество с Vanderbilt-Ingram Cancer Center.

„Тъй като все повече и повече здравни услуги се предоставят на амбулаторна база, ние съсредоточихме усилията си върху разширяване на амбулаторните услуги, които се предоставят от експертен екип от клинични специалисти,” казва Уотсън.

Tri-Star, Columbia Pediatrics се разширява в Spring Hill

Базираната в Нашвил TriStar He alth също отвори спешно отделение с 12 легла в Spring Hill, което осигурява 24-часова спешна помощ. Новото съоръжение включва сертифицирани лекари и опитен персонал за интензивни грижи, 12 частни стаи за пациенти – включително стая за травми, стая за обеззаразяване и стаи, подходящи за деца – и хеликоптерна площадка за ускоряване на трансферите на критично болни или ранени пациенти до болници в района. TriStar ER в Spring Hill също предлага най-съвременни услуги за изображения, диагностика и лечение, усъвършенствана лабораторна и образна диагностика.

„Беше наистина прекрасно да стана част от общността на Spring Hill,“казва Хедър Рохан, президент и главен изпълнителен директор на TriStar Centennial Medical Center.

„Повече от всичко искаме хората да знаят, че сме тук, за да им служим денонощно“, казва тя. „Въпреки че предлагаме няколко извънболнични услуги в нашия медицински център, нашето спешно отделение никога не затваря. Нашите пациенти винаги ще бъдат лекувани от сертифициран от борда лекар в спешното отделение и ще имат достъп до специалистите в TriStar Centennial.“

Columbia Pediatrics, която празнува 50 години практика в общността, отвори свое собствено съоръжение в Spring Hill през ноември 2013 г. и разшири партньорството си с Детската болница Vanderbilt.

С персонала си от 12 сертифицирани лекари, включително осем педиатри, Columbia Pediatrics ще управлява клиниката през нормалното работно време, докато Vanderbilt ще управлява детската клиника след работно време. Достъпът до лекари Vanderbilt ще позволи на клиниката да предоставя специални грижи в генетиката, пулмологията и урологията.

„Развълнувани сме, че можем да предложим цялостни педиатрични грижи в нашите заведения,” казва Тифани Дънкан, администратор на практиката. „Винаги сме искали присъствие в Spring Hill и сме развълнувани от партньорството ни с Vanderbilt.“

Популярна тема