Здравни центрове в МакАлестър, ОК

Съдържание:

Здравни центрове в МакАлестър, ОК
Здравни центрове в МакАлестър, ОК
Anonim
Образ
Образ

От утвърдена болница с корени, датиращи от края на 1800 г., до специализирана клиника в бизнеса от 2007 г. насам, здравеопазването в МакАлестър непрекъснато расте и се подобрява. По-долу са ключови играчи в здравето и благосъстоянието на жителите:

Регионален здравен център McAlester

Въпреки че е официално открит през юни 1978 г., Регионалният здравен център на МакАлестър може да проследи своето наследство още 83 години назад.

MRHC е създадена със сливането на две съществуващи болници на McAlester в края на 70-те години, St. Mary’s Hospital и McAlester General. Неговите корени – и общността като цяло за здравеопазване – датират от 1895 г. със създаването на болницата All Saints, първата цивилна болница в индийската територия.

Днешният MRHC е здравно заведение с нестопанска цел със 171 легла, предлагащо широка гама от медицински специалности за жителите на МакАлестър и югоизточния регион на Оклахома. Предлага много услуги, включително кардиология, семейна медицина, обща хирургия, ортопедия и радиология.

McAlester Choctaw Nation He alth Clinic

С персонал от 70 души в своето съоръжение на South George Nigh Expressway, McAlester Choctaw Nation He alth Clinic лекува пациенти от юли 2007 г.

Клиниката е отворена за хора със сертификат за степен на индианска кръв и предоставя извънболнични здравни услуги на около 4300 пациенти всеки месец. На пълен работен ден работят семейни лекари, педиатри, психиатри и др. Допълнителните услуги включват физиотерапия, поведенчески здравни консултации, дентална хигиена и подиатрия два дни в седмицата.

Неотложна помощ

Когато възникне неспешно нараняване или заболяване, жителите на McAlester не трябва да ходят далеч за качествени грижи и лечение.

McAlester Urgent Care, част от съоръжението MRHC, разполага с персонал от практикуващи медицински сестри за диагностициране и лечение на често срещани заболявания или наранявания, включително детски болести, инфекции и навяхвания и фрактури, наред с други.

Друга опция е TwinMed Urgent Care, разположена на East Wade Watts Avenue в McAlester. Работи всеки делничен ден от 9 до 17 часа. с изключение на сряда, когато затваря в 12:30 ч., и е отворен в събота от 9 до 14 ч.

Популярна тема