Десет неща за правене в Маями, Флорида

Съдържание:

Десет неща за правене в Маями, Флорида
Десет неща за правене в Маями, Флорида
Anonim

Открийте най-горещите атракции на Маями

Маями, Флорида
Маями, Флорида

С Атлантическия океан, подчертаващ бреговата ивица, Маями остава номер 1 пристанище за круизни пътници в света, както и основен център за култура и развлечения.

Rough It

В предградието на Северен Маями в залива Biscayne се намира щатският парк Oleta River с редица предизвикателни велосипедни пътеки, често използвани за провеждане на екстремни спортни събития. Също така в държавния парк има плаж и воден път за кануисти, докато на място има примитивни кабини за грубо каране и нощуване на къмпинг.

Посетете джунглата

По-рано наричан Parrot Jungle, Jungle Island е зоологически парк на остров Уотсън, точно на изток от центъра на Маями. Акцент на мястото е Jungle Theatre, голяма арена, където посетителите гледат дивата природа от цял свят. Други атракции включват шоу с обучени птици в Parrot Bowl, както и изложби на влечуги, пингвини и фламинго.

Sea the Sites

На остров Вирджиния Кий в рамките на залива Biscayne се намира Miami Seaquarium, открит през 1955 г. и сега най-старият океанариум в Америка. Повече от 500 животни са изложени като тропически риби, акули, морски костенурки, птици, влечуги и морски крави, а 225-те служители на съоръжението правят Seaquarium основен принос за икономиката на окръг Маями-Дейд.

Оценете арт деко

Архитектурата в целия й блясък от 30-те и 40-те години на миналия век може да бъде разгледана чрез пешеходна обиколка на квартал Арт Деко в Саут Бийч, с повече от 800 сгради в ярки цветове, които все още съществуват. Ярките акценти включват хотели като Park Central и Imperial, а карта за обиколка е налична в Центъра за добре дошли на Art Deco District.

Насочете се на юг

Наричан SoBe и разположен между залива Biscayne и Атлантическия океан, South Beach е основна дестинация за забавление както през деня, така и през нощта. Известното ваканционно място за бягство е популярно сред американски и международни туристи благодарение на известния си плаж и стотици ресторанти, бутици и нощни клубове.

Донесете своята кредитна карта

Пазаруващите ще бъдат в своята модна слава в Маями, град, който предлага всичко от висша мода до изгодни търговски центрове. Основните търговски центрове включват молове Aventura, Dadeland, Dolphin, Miami International и Westland заедно с горещи точки за търговия на дребно като Bal Harbour Shops, CocoWalk, Lincoln Road, Midtown Miami, The Falls и Village of Merrick Park.

Бъди спорт

Популярно градско зелено пространство точно на изток от Южен Маями е Tropical Park, където се провеждат разнообразни конни представления и родео в Tropical Park Equestrian Center. Междувременно стадион Тропикъл Парк е домакин на гимназиални футболни мачове, както и големи срещи по лека атлетика, включително минали национални първенства на САЩ по лека атлетика.

Отпуснете се със стил

В сърцето на Millionaire’s Row срещу Атлантическия океан се намира хотел Fontainebleau, който отваря врати през 1954 г. и остава един от най-луксозните хотели в Маями Бийч. Ваканционният рай с 1 504 стаи разполага с пълен спа център, 12 ресторанта като FB Steakhouse и Scarpetta и салони за нощни клубове като LIV и Bleau Bar.

Опитайте Dim Sum

Популярна дестинация за азиатски бизнесмени, както и за посетители от цял свят е Чайнатаун, разположен в Северен Маями Бийч главно по 163-та улица между Северен Маями и N. E. 21-ви авенюта. В квартала има смесица от модерни и традиционни китайски магазини, както и всепризнати ресторанти.

Вземете възлияние

Най-старият бар в Маями – открит през 1912 г. – е Tobacco Road, разположен в центъра на квартал Brickell. Двуетажната сграда има горен етаж, който служи и като място за музика на живо, а външната фасада на Tobacco Road често се пребоядисва за отбелязване на събития – например розова през 2012 г. за месеца за борба с рака на гърдата.

Популярна тема