Crayola оцветява живота в града в Истън, Пенсилвания

Съдържание:

Crayola оцветява живота в града в Истън, Пенсилвания
Crayola оцветява живота в града в Истън, Пенсилвания
Anonim

Crayola прави повече от това да прави пастели и маркери в Истън, Пенсилвания, но служи като колоритен пример за ангажираност на корпоративната общност.

Edwin’s Garden в централата на Crayola помага за осигуряването на храна за жителите на семеен обществен център в Истън, Пенсилвания
Edwin’s Garden в централата на Crayola помага за осигуряването на храна за жителите на семеен обществен център в Истън, Пенсилвания

Crayola остави някои големи цветни белези в родния си град Истън, Пенсилвания – и нямаме предвид белези от разнообразието, които обезумели майки трябва да търкат от стените.

Корените на компанията датират от началото на 1900 г., когато Binney & Smith Company произвежда моливи, креда и първите пастели в задвижвана с вода мелница за мелница в Истън, градът, в който се намира централата днес.

Преименуван, за да отразява най-добрата си марка през 2007 г., Crayola не само спечели репутация със своите пастели и маркери, но и като отличен партньор на общността в много области, включително насърчаване на туризма, устойчивостта, изхранването на гладните и волунтаризъм.

Crayola Tourism

В сърцето на центъра на Истън, Crayola Experience е популярна туристическа дестинация, която има 21 интерактивни изложби, които позволяват на децата да изследват изкуството и технологиите и да изразят собствената си креативност, използвайки продуктите на Crayola. Съоръжението от 60 000 квадратни фута е до голяма степен продължение на марката Crayola и включва симулирана разходка с лодка, арт студио, закрита детска площадка и практическа работилница. Когато компанията изгражда Crayola Experience през 1986 г., служители на компанията смятат, че това ще бъде добър начин за насърчаване на туризма в Истън и региона. Привлича близо 300 000 посетители годишно. Crayola Experience и няколко други атракции имат голям принос за ренесанса на Истън през последното десетилетие, според Алисън Майерс, изпълнителен вицепрезидент на Easton за Търговската камара на Great Lehigh Valley.

„Crayola е ценен партньор на общността по толкова много начини“, казва Майерс. „Мисля, че това е просто в тяхната култура и те искат да видят Истън и близките общности да се подобряват.“

Слънчева енергия и рециклиране

През 2012 г. компанията завърши 3-мегаватова слънчева ферма с 33 000 слънчеви панела върху 20 акра земя в Истън. Смята се, че слънчевата енергия произвежда около 25 процента от мощността на кампуса, или достатъчно електричество, за да направи 1 милиард пастели и 500 милиона маркера на компанията годишно. Слънчевата ферма също драстично намали емисиите на парникови газове на компанията. Crayola също има активна вътрешна програма за рециклиране и насърчава децата да рециклират използваните маркери, които ще бъдат превърнати в енергия чрез програмата Colorcycle.

Градината на служител на Crayola храни местните хора

Edwin’s Garden е друг проект на Crayola в централата на компанията, който оказва пряко въздействие върху общността в Истън. Служителите на Crayola се грижат за градината и събират повече от 2000 паунда зеленчуци годишно, които се даряват на местен семеен обществен център, за да изхранват по-малко щастливи деца и възрастни.

Градината е кръстена на Едуин Бини, съосновател на компанията, който предоставя зеленчуци и цветя на служителите си преди повече от 100 години.

Обществен труд, част от културата Crayola

„Нашите служители имат отношение за даване, което отразява нашите основатели“, казва Ерик Зелби от Crayola Corporate Communications. „Нашите служители са щастливи да инвестират в мястото, където живеят и работят“, казва той. „И ние обичаме да си партнираме с нашите общности.“

Zelbey казва, че повече от 600 служители на Crayola доброволно работят хиляди часове годишно в десетки дейности, а компанията спонсорира повече от две дузини обществени събития, в които служителите участват.

Зелбей казва, че общественополезният труд е толкова вкоренен в Crayola, че компанията предоставя специално обучение за съвет и общественополезен труд.

Всъщност Майк Пери, президент и главен изпълнителен директор на Crayola, и съпругата му Ким в момента служат като съпредседатели на United Way of the Greater Lehigh Valley.

Популярна тема