Неща за правене в Остин, Тексас

Съдържание:

Неща за правене в Остин, Тексас
Неща за правене в Остин, Тексас
Anonim

Слушайте музика на живо, посетете убежища на открито и отидете да плувате в Остин

Образ
Образ

С първокласни атракции, разпръснати из целия град, е лесно да се насладите на най-доброто, което Остин може да предложи.

Преминете до шесто

Привличайки широк набор от хора, 6-та улица между Конгреса и IH 35 е известна като развлекателния център на Остин. Участъкът от седем блока включва няколко исторически къщи от края на 1800 г. и началото на 1900 г. плюс стари търговски сгради, в които се помещават барове, галерии, ресторанти и много клубове с музика на живо, представящи много жанрове.

Посетете Lyndon

Известна още като президентската библиотека на LBJ, библиотеката и музеят на Линдън Бейнс Джонсън е открита през 1971 г. и съхранява 45 милиона страници исторически документи, отнасящи се до 36-ия президент на САЩ. През 2012 г. сградата претърпя многомилионен ремонт, а последният етаж включва реплика в мащаб 7/8 на Овалния кабинет по време на президентството на Джонсън.

Вижте лъвовете

Повече от 300 животни от 100 различни вида обитават зоологическата градина и убежището за животни в Остин, разположено в некорпоративен окръг Травис западно от Остин. Животните на място включват лъвове, тигри, пуми, черни мечки и дикобрази, а зоопаркът посреща около 175 000 посетители всяка година. Светилището също така приема екзотични животни, нежелани или спасени от техните собственици.

Помириши розите

На южния бряг на река Колорадо близо до центъра на града се намира ботаническата градина Zilker, открита през 1955 г. като център на Zilker Park. Включва няколко отделни флорални атракции с имена като Зелената градина на град Остин, Градината на билките и ароматите, Розовата градина на Мейбъл Дейвис и Ориенталската градина на Исаму Танигучи.

Парти в The Paramount

Построен през 1915 г., The Paramount Theatre остава място за представления на живо и класически филми и е вписан в Националния регистър на историческите места през 1976 г. Минали актове включват Хари Худини, Орсън Уелс, Били Джоел и Уили Нелсън заедно с пиеси като Мрежата на Шарлот и Магьосникът от Оз.

Гледайте Longhorns

По прякор Longhorns, отборите по лека атлетика на Тексаския университет за мъже и жени са спечелили повече от 50 национални първенства и се състезават в конференцията Big 12. Бейзболният отбор на университета се смята за един от най-добрите в нацията, докато 100 000 фенове задръстват Darrell K Royal-Texas Memorial Stadium през есенните съботи, за да гледат как UT играе футбол.

Насочете се на открито

В югоизточния край на Остин се намира държавният парк McKinney Falls, включващ няколко маркирани туристически пътеки, както и горни и долни водопади по Onion Creek. Дивата природа, която често се наблюдава, включва белоопашати елени, броненосци и овесарки, а в парка има исторически места като варовиковия надвес на Smith Rock Shelter и руини от чифлик на семейство Маккини от 19-ти век.

Hift a Glass

В непрекъсната дейност от 1866 г. и най-старият бизнес в Остин, Scholz Garten е бирена градина и ресторант в центъра, който продължава да бъде популярно място за събиране преди и след спортните събития на Тексаския университет. Менюто е базирано на барбекю и Тексас, докато сградата има много артефакти, които отдават почит на немското наследство в Тексас.

Go Honky Tonkin’

Датиращ от дните на Боб Уилс и The Texas Playboys, Broken Spoke се смята за най-добрия хонки тонк в Тексас, гарантирайки, че посетителите ще прекарат много време в Тексас. Дългогодишната популярна танцова зала приема изпълнения на кънтри музика, вариращи от местни таланти до топ знаменитости, които пътуват из региона на Остин.

Почувствайте се освежени

Страхотно място да бъдете в горещ летен ден е Deep Eddy Pool, изкуствен плувен басейн, построен през епохата на Голямата депресия. Атракцията предлага плуване в скута за възрастни заедно с голям детски басейн за деца. Чистата вода се филтрира от кладенец с дълбочина 35 фута и не е хлорирана, като температурите варират между 65-75 градуса.

Популярна тема