Неща за правене в Бъфало-Ниагара Фолс, Ню Йорк

Съдържание:

Неща за правене в Бъфало-Ниагара Фолс, Ню Йорк
Неща за правене в Бъфало-Ниагара Фолс, Ню Йорк
Anonim

Ниагарският водопад и много други атракции правят Бъфало забавен

Бъфало-Ниагарския водопад
Бъфало-Ниагарския водопад

Световно известният Ниагарски водопад и множество други впечатляващи места красят столичния район на Бъфало-Ниагарския водопад.

Frequent the Falls

Ниагарският водопад се състои от три водопада – Американски, Подкова и Булчински воал – като Американският водопад се намира изцяло в Ню Йорк. Пиковият трафик на посетители се наблюдава през летните месеци, а най-добрите места за гледане са от алеите покрай Prospect Point Park. Една от основните атракции е разходка с лодка Maid of the Mist.

Get Wild

Основана през 1875 г. и понастоящем третата най-стара зоологическа градина в нацията, зоопаркът Бъфало се нарежда на второ място след Ниагарския водопад по туристическа популярност в Западен Ню Йорк, като зоопаркът посреща 400 000 посетители годишно. Има 1200 животни заедно с експонати като Rainforest Falls, Sea Lion Cove, Otter Creek, Elephants, Giraffes и Kookaburra Corner.

Вижте Ван Гог

Произведения на художници като Пикасо, Гоген, Ван Гог, Матис, Полок и Анди Уорхол са изложени в художествената галерия Albright-Knox, разположена отсреща на Buffalo State College на Elmwood Avenue. Музеят е специализиран в модерното и съвременно изкуство, а художествената галерия Albright-Knox отпразнува своята 150-годишнина през 2013 г.

Носете удобни обувки

Повече от 250 магазина и 1,6 милиона квадратни фута площ са на разположение на купувачите в Walden Galleria, затворен мол в близкия Cheektowaga. Основните магазини включват JC Penney, Lord & Taylor, Macy’s и Sears заедно с други търговци на дребно като Best Buy, Forever 21 и Old Navy. Има и мултиплекс Regal Cinemas.

Бъдете добър спорт

Лесно е да намерите големи професионални спортни развлечения в Бъфало. Buffalo Bills от NFL са създадени през 1960 г. и все още играят на стадион Ralph Wilson, докато Buffalo Sabres от NHL съществуват от 1970 г. и играят в First Niagara Center. Също така, Class AAA Buffalo Bisons е домакин на бейзболни мачове на Coca-Cola Field.

Посетете Теди

The Ansley Wilcox House на Delaware Avenue се помещава в Националния исторически обект за встъпването в длъжност на Теодор Рузвелт, където Теди Рузвелт полага клетва като президент на Съединените щати на 14 септември 1901 г., точно след убийството на Уилям Маккинли. Къщата на Уилкокс е музей с артефакти, свързани както с убийството, така и с откриването.

Оценете красотата

Огромна викторианска оранжерия със стъклен купол от 1890 г. е част от ботаническите градини на окръг Бъфало и Ери, красив резерват в Южния парк, проектиран от създателя на централния парк в Ню Йорк Фредерик Ло Олмстед. Ботаническото убежище е в Националния регистър на историческите места и също така разполага с дендрариум и блатна градина.

Вижте дизайна на Франк

Проектиран от известния архитект Франк Лойд Райт и построен през 1903-1905 г., комплексът Darwin D. Martin House се нарежда до музея Гугенхайм в Ню Йорк като двете най-велики творби на Райт. Отворена за обиколки с екскурзовод, Martin House всъщност е колекция от две къщи, няколко малки вили и зимна градина със стъклен покрив.

Catch a Production

Редица бродуейски мюзикъли и други пиеси на големи имена все още се поставят в центъра за сценични изкуства Shea’s, който отваря врати през 1926 г. и остава успешно място на главната улица. Понякога наричана Театърът на Шей, сградата е спасена от разрушаване през 70-те години на миналия век и след това възстановена в оригиналния си архитектурен блясък.

Peek at the Pierces

Автомобилите на Pierce-Arrow са произведени в Бъфало от 1901 до 1938 г. и много от ретро превозните средства са изложени в музея на Pierce-Arrow. Изложените автомобили включват Buffalo Electric Stanhope от 1902 г., Thomas Flyer Flyabout от 1909 г., 7-пътнически туристически автомобил Pierce-Arrow от 1918 г. и Playboy от 1948 г., също произвеждан в Бъфало от Playboy Motor Car Co. от 1947-1951 г.

Популярна тема